• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

derinim canım saol güzel dileğin için bakalım hayırlısı olsun .buarada döndün çok şükür kaydirigubbakcemile3
sende sagol canım benimopuyorumnanaktanyok anacım dönemedim daha yafffmafoldumben5 fatura olmuş bu ayla birlikte bugün iki tanesini ödedim bilmiyorum açılırmı açılmazmı iyice faturalar birikti.eşim 1 aylıgını avans çekti valla öyle kapıyoz çogu şeyi.zorlu günler geçiriyoruz bu ara ama inşallah sonu iyi olur.saglık olsunda.
güle güel richim kib öpüyorum canım seni
saol sevalim evet gelişmeleri ii ama bakalım içleri dolumu yumoşların yarın ola hayrola inşş
bersum saol canım inş ol demiştir zaten trasnferden sonra giremiyicem artık eşim yasakladı pc yi zaten bizimki masaüstğ oldugu için giremem de hayırlısı artık inş dualarını bekliyorum burda olamazsamda o günlerde canlarımd
derinim saol canım evet bakalım yarın gitcem vericem sen nasılsın

hayırlısı inş cnm yaaa...
bende iyi işte ya nolsun valla.annemdeyim eve gidecem birazdan.
bu arada kızlar bi şişimki sormayın gitsin yaaa:kedi:gaz doluyum kasıklarım agrıyorrr off.adetim bitmek bilmedi 5inci gün bugün.
ayy hava karardı yaaa ben ufaktan kaçam kızlar kızmayın nolur.bakarsınız açılmıştır.hiç ama hiç ümidim yok ama bi bakıcam.gidince açarım inşşşşşşşşşş açılmıştır ama sanmıyorum.görüşürüz kızlar:gitme:

gökçem kendine yormaman yatıp dinlenmen lazım belki kk dan uzak kalmakta iyi gelir tüp bebek topiklerini okur okur moralini bozmazsın böylece ama arada 5 dakka olsa uğra iyi olduğunu söyle sonucunu alıncada halaya başlarız artık inşallah....

gökçem yaaa...ya bişy diicem ama :kedi:
kuşum bu defa ALLAHIMIN iziniyle senin bebiş gelicek inşallah canım yaa...inanki hiç abartmıyorum çok hissediyorum ben.inşallah yanılmıyorumdur.öyle laf olsun diye de demiyorum lütfen umutlandırıyomuş gibi düşünmeyin kızlar ama gökçem için bunları hissediyom bu ay:Saruboceq:rabbim bilir herşeyin zamanını ama önümüzdeki günlerde çok kişinin hemde topicimizin demirbaşlarının tek tek hamile haberini alacagımızı düşünüyorum kendimin bilekaydirigubbakcemile3

oy bitanem inşallah yaa negüzel olurdu öyle bişey önce gökcemden alırız sonra peş peşe inşallah .acayip olur heranımızı paylaşırız burdan buseferde şikayet ederiz bebişleri :roflol:
hakkımızda hayırlısı cano inşallah herşey hissettiğin gibi olur...

bersum bende özlüyorum valla yaaa:(((Allahtan anneme geldigimde girebiliyorumda bi nebze gidiyo özlemim yoksa hiç iremeseydim çok kötü olurdu.
şimdilik kaçtım bersum iyi bak kendine canım.
hoşçakalın canlar.

derinim sağlık olsun canım hepsi ödenir inşallah rabbim senin gibi güzel kalpli bir insanı darda bırakmaz inanıyorum ben..
gökcem güle güle canım.iyi akşamlar..

bersucum sen nasıl oldun inşallah daha iyisin canım.bunalım filan yok değilmi?

oy bitanem inşallah yaa negüzel olurdu öyle bişey önce gökcemden alırız sonra peş peşe inşallah .acayip olur heranımızı paylaşırız burdan buseferde şikayet ederiz bebişleri :roflol:
hakkımızda hayırlısı cano inşallah herşey hissettiğin gibi olur...

inşallah bebişim yaaaaaa:Saruboceq:inanki kardeşim gibisiniz hepiniz.hep dualarımdasınız canlarım..yakındır inşallah güzel günler ebrarım.:Saruboceq:
kaydirigubbakcemile4 hoşçakalın.

herkes birer birer kaçıyor bende haberlere bakayım aslında hiç hayırlı bi haberde çıkmıyo ya neyse çok öptüm kızlar bu gece benim tv gecem bi yanda canım ailem bi yanda papatyam zaping yapa yapa izliyim bari

ebroşum bugün klomenin 5.günü heralde vücudum alıştı hapa ilk 2 gün berbattım durduk yere ağlayıp duruyodum ama bu aralar çok şükür iyiyim canom

herkes gidiyo bende gidiyim bari hepinizi öpüyorum görüşmek üzere..
güldecim hoşgeldin canım.nasılsın bakalım?

derincim hoşgeldin canım nasılsın? opuyorumnanaktan bu gün doktora gittim doğum kontrol hapı vermişti kanamamın bitmemesini ona bağladı bir problem yok dedi.. bir daha gitmemede gerek yokmuş artık bebişin olunca gelirsin dedi:)) önümüzdeki ay folik asite başlıycam..
makbercim canım sağlık olsun üzme kendini hayırlısıyla bebişin seni bulacak sen hiç merak etme içini ferah tut yerimseniben
gökçecim inşallah yumoşlarının hepsi verimlidir ve sağlıklı sıhatli bebiş veya bebişlerine kavuşursun inşallah canım artık bizde uzun uzun halaylar çekeriz :teytey:

kızlaar kaçtınıznı
benim içimdede bir his var topiçten bir hamile çıkacak bu ay içinde ikide üçde olabilir öğle hiisediyom

ebroşum bugün klomenin 5.günü heralde vücudum alıştı hapa ilk 2 gün berbattım durduk yere ağlayıp duruyodum ama bu aralar çok şükür iyiyim canom

hadi hayırlısı canım buay sende müjdeyi verirsin inşallah .ah bu klomen varya bende az çekmedim ondan.neyse iyi olmana sevindim canım .öpüyorum seni kendine iyi bak..

derincim hoşgeldin canım nasılsın? opuyorumnanaktan bu gün doktora gittim doğum kontrol hapı vermişti kanamamın bitmemesini ona bağladı bir problem yok dedi.. bir daha gitmemede gerek yokmuş artık bebişin olunca gelirsin dedi:)) önümüzdeki ay folik asite başlıycam..
makbercim canım sağlık olsun üzme kendini hayırlısıyla bebişin seni bulacak sen hiç merak etme içini ferah tut yerimseniben
gökçecim inşallah yumoşlarının hepsi verimlidir ve sağlıklı sıhatli bebiş veya bebişlerine kavuşursun inşallah canım artık bizde uzun uzun halaylar çekeriz :teytey:

canım hadi gözünaydın sevindim sorun olmamasına inşallah gelecek ayda bebiş gelir daha çok seviniriz..

gökçem sen iyi olda ama arad haber ver iyi olduğunu bilelim bari seniçok özliyeceğiz:gitme:

neyse sevalim öpüyorum seni bende çıkıyorum canım sonra görüşürüz .hayırlı işler cano.öptüm.

ebroşum güle güle bitanem kendine çok iyi bak bende seni kocaman öpüyom
ağalma nerde ağlamcım kız gel bacııııııııııımmmmmmmmmmmm iyisin inşalah
derinim gitinmi riçhimde giiit oy canımıniçleri sizi çok öpüyomopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım hadi gözünaydın sevindim sorun olmamasına inşallah gelecek ayda bebiş gelir daha çok seviniriz..

saol canım allah nasip kısmet ederse aralıktan sonra bir müjde veririm inşallah olmadı öbür ay olmadı öbür ay....:))) allahtan umut kesilmez hepimiz için geçerliii allah hepimize sağlıklı sıhatli ve hayırlı evlatlar nasip etsin :Saruboceq:
bilgisayar başında çok durunca başım ağrıyor. ben çıkıyorum kızlar hepinizi öptüm kocaman bye opuyorumnanaktan

nasıl olayım herkes hamile kaldı bir ben böyle ortalıktayım işte...

aylardır bekliyordu o arkadaşlarım onlar benden önce hakketti

ama ben aralarında artık fazla gibi hissetmeye başladım onların ağzından böyle bir şey çıkmamasına rağmen...

hepsi de beni çok seviyor bende onları ama işte ne biliym....:(((

Back
X