• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

gökçedoşum inşallah herşey yolunda gider yumoşların sana bebiş olarak geri dönerler kaç yumiş olmuştu canım

buarada kızlar size bişey anlatmak istiyorum..
benim arkadaş doğumkontrol hapı içiyo kızı 4 yaşında hiç bebiş istemiyolardı.ramazanda orucumu tutuyum hiç bozmayım diye hapa ara vermemiş devam etmiş .sonra bıraktığında adet olmadı acayip korkuyodu üstünden 20 gün geçti yine olmadı bugün test alıp yaptı hamileee .düşünebiliyomusunuz hapla hamile kaldı ben şok oldum.allah tamamına erdirsin ama çok üzüldü .bende kızdım tabi.neyse diyeceğim rabbim ol diyince herşey boş .darısı bize..

bersum 10 tane yumoş oldu inş onların içinde doludur ve döllenmek için uygundur canım aslında az biraz canım sıkıldı ama rabbim böyle kısmet etti inş gelir minişlerim
ayy ebroşum ne acaip yaa rabbim ol deyince neler olmuyo dfemi hapla hemde allah ım nelere kadir

hoşbuldum canlarım özledim ya valla giriyorum kimse yok çok üzülüyodum hiç giresim gelmiyodu hep böyle olsak ya artık kış geceleri evinizde oturun bakıyım kocişlerin önüne çayını meyvesini koyun sonra doğru kk ya tamam mı :)))

canım neden üzüldün ki 10 tane yumoş az mı önemli olan zaten kaliteleri değil mi ? drun kaç tanesini transfer edecek acaba ikiz üçüz olurmuş bide ah ah bebişler doğunca bulamayız seni buralarda artık bebişlerle uğraşmaktan .....

darısı bize ebraerım rabim verirse varya veriyo vermesesde vermiyo isterse her şey çok iyiy olsun sağlıklı ol olmayınca olmuyo canım rabim büyük kısmeti varmış demek
evet gökçem bayağı düştü ama doktor kesmedi ilacımı

ıyıym ebrarcıgı arkadas vardı kafam dagıldı bıraz daha yemek yemedım ay ınsan tek olunca yemek yapsaı bıle gelmıyo bacım ya
kız gökcem ay cok sevındım olucak cnm allahın ıznıyle ınsallah senın ıcınde halay cekıcez burda

gökcem hiç üzülme tatlım beni biliyosun ikitane embriyo koydular hamiş kaldım.hemde doktoruma göre ikizdi değerim çok yüksekti ama rabbim nasip etmedi .inşallah hayırlısıyla sorunsuz tutuncak bebişler

bersum bilmiyorum dr a sordum eger döllenirse yumurtalara baglı yani güzel olurlarsa ona göre koyucak yumoş bakalım kesin degil ya genelde tüp te 20 tane yumoş olur en az ama benim doz çok azdı ondan az oldu canım yumoşlar kalitesi önemli zaten ama az oluncada çok kaliteli olan olurmu allah bilir ya rabbim ol derse zaten kalitesizde döllenir bilmiyorum karışık kafam yani

derun bacuuuuuuuuuuuuuuuuuu gecmısemı daldın sen yınekaydirigubbakcemile

Back
X