sende sagol canım benimopuyorumnanaktanyok anacım dönemedim daha yafffmafoldumben5 fatura olmuş bu ayla birlikte bugün iki tanesini ödedim bilmiyorum açılırmı açılmazmı iyice faturalar birikti.eşim 1 aylıgını avans çekti valla öyle kapıyoz çogu şeyi.zorlu günler geçiriyoruz bu ara ama inşallah sonu iyi olur.saglık olsunda.derinim canım saol güzel dileğin için bakalım hayırlısı olsun .buarada döndün çok şükür kaydirigubbakcemile3
güle güel richim kib öpüyorum canım seni
saol sevalim evet gelişmeleri ii ama bakalım içleri dolumu yumoşların yarın ola hayrola inşş
bersum saol canım inş ol demiştir zaten trasnferden sonra giremiyicem artık eşim yasakladı pc yi zaten bizimki masaüstğ oldugu için giremem de hayırlısı artık inş dualarını bekliyorum burda olamazsamda o günlerde canlarımd
derinim saol canım evet bakalım yarın gitcem vericem sen nasılsın
hayırlısı inş cnm yaaa...
bende iyi işte ya nolsun valla.annemdeyim eve gidecem birazdan.
bu arada kızlar bi şişimki sormayın gitsin yaaa:kedi:gaz doluyum kasıklarım agrıyorrr off.adetim bitmek bilmedi 5inci gün bugün.
ayy hava karardı yaaa ben ufaktan kaçam kızlar kızmayın nolur.bakarsınız açılmıştır.hiç ama hiç ümidim yok ama bi bakıcam.gidince açarım inşşşşşşşşşş açılmıştır ama sanmıyorum.görüşürüz kızlar:gitme: