"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

anaa ben korkarim gogusten sut gelmiyor henuz umarim da gelmez kaydirigubbakcemile2

aman iyi bari dussun de, Allah dermansiz dert vermesin.
ya bu arada 24ten reglenin 28e cikmasi iyi bir sey:)) hadi insallah.

sevil guzelim sen nasilsin asil, hep seni sordum cok sukur duzelmissin neden erken dogum tehdidi dediler ki o zaman tatlim?

yaw kacirmisim oysaki var gosteriyordu son bes dakkikadir sevili, tatlim iyi bak kendine, korkma artik kocaman olmus prensin, hayirli dogumlar, iyi uyu uykusuz gunler geliyor

nerdesinizzz kissss allahim yaaaa göz degdi vallah göz degdi bize bacuuularuummm makbusum canim üzülmedin demi beni canim exsüm yaaa güclü insan bi baska yaaa ama bende hala bi süphe var valla ben seni hamis duyacaammm duyacaammm birgün ba göreceeeennn

selam dicem ama eximden başkasıda yok :)))
kusura bakmayın geç gelebildim herkese iyi dilekleri için teşekkür ediyorum inanın hiç üzülmedim..
görümcemi (konuşmadığım) istemeye geldiler yine akraba istemediğim halde zorla yukarı çıkardı kociş ancak geldim eve bulaşıklarım bile duruyordu işlerimi bitirdim geldimm

iyyim bacim yaaa bulantim devamli basliyo öglen bi kapattim kayinvalde cagirmisti yufka ekmek yapiyodu bugün gittim yardim ettim yoruldum az offf valla bulantim basladi exsim ne yapacam yaaa yagrin anlatacam dr versin bisi icebilirmiyim bakalim bi deneriz offff

bacumm herkesi kaçırmışım yaa üzdüm sizide boş yere ama inanırmısın hala sağ kasığım ağrıyor ve acayip gazım var

makbercım nasılsın şimdi bıraz daha toparlamıswsındır ınsallah sınav dunyasında elbet bızde gulecegız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…