sende sagol canım benimopuyorumnanaktanyok anacım dönemedim daha yafffmafoldumben5 fatura olmuş bu ayla birlikte bugün iki tanesini ödedim bilmiyorum açılırmı açılmazmı iyice faturalar birikti.eşim 1 aylıgını avans çekti valla öyle kapıyoz çogu şeyi.zorlu günler geçiriyoruz bu ara ama inşallah sonu iyi olur.saglık olsunda.derinim canım saol güzel dileğin için bakalım hayırlısı olsun .buarada döndün çok şükür kaydirigubbakcemile3
güle güel richim kib öpüyorum canım seni
saol sevalim evet gelişmeleri ii ama bakalım içleri dolumu yumoşların yarın ola hayrola inşş
bersum saol canım inş ol demiştir zaten trasnferden sonra giremiyicem artık eşim yasakladı pc yi zaten bizimki masaüstğ oldugu için giremem de hayırlısı artık inş dualarını bekliyorum burda olamazsamda o günlerde canlarımd
derinim saol canım evet bakalım yarın gitcem vericem sen nasılsın
gökçem yaaa...ya bişy diicem ama :kedi:
kuşum bu defa ALLAHIMIN iziniyle senin bebiş gelicek inşallah canım yaa...inanki hiç abartmıyorum çok hissediyorum ben.inşallah yanılmıyorumdur.öyle laf olsun diye de demiyorum lütfen umutlandırıyomuş gibi düşünmeyin kızlar ama gökçem için bunları hissediyom bu ay:Saruboceq:rabbim bilir herşeyin zamanını ama önümüzdeki günlerde çok kişinin hemde topicimizin demirbaşlarının tek tek hamile haberini alacagımızı düşünüyorum kendimin bilekaydirigubbakcemile3
oy bitanem inşallah yaa negüzel olurdu öyle bişey önce gökcemden alırız sonra peş peşe inşallah .acayip olur heranımızı paylaşırız burdan buseferde şikayet ederiz bebişleri :roflol:
hakkımızda hayırlısı cano inşallah herşey hissettiğin gibi olur...
ebroşum bugün klomenin 5.günü heralde vücudum alıştı hapa ilk 2 gün berbattım durduk yere ağlayıp duruyodum ama bu aralar çok şükür iyiyim canom
derincim hoşgeldin canım nasılsın? opuyorumnanaktan bu gün doktora gittim doğum kontrol hapı vermişti kanamamın bitmemesini ona bağladı bir problem yok dedi.. bir daha gitmemede gerek yokmuş artık bebişin olunca gelirsin dedi:)) önümüzdeki ay folik asite başlıycam..
makbercim canım sağlık olsun üzme kendini hayırlısıyla bebişin seni bulacak sen hiç merak etme içini ferah tut yerimseniben
gökçecim inşallah yumoşlarının hepsi verimlidir ve sağlıklı sıhatli bebiş veya bebişlerine kavuşursun inşallah canım artık bizde uzun uzun halaylar çekeriz :teytey:
canım hadi gözünaydın sevindim sorun olmamasına inşallah gelecek ayda bebiş gelir daha çok seviniriz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?