"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ilk denememde acaba ne olacak dıye cok endıselenmıstım acaba 20 gun sonra kendımı nasıl hıssedıcem ıyımı olucam kotumu olucam gecelerce kafamla yoğruştum ama bu sefer sankı bıraz daha dinginim tabıkı heyecan var ama daha cok korku ya bu seferde olmazsa dıye bıde dondurulmuş lolanları yerleştırecegı ıcın acaba saglıklı çözüleceklermı yani sorular bıtmıyo be guzelım hayırlısı

ya bılmıyorum ıcımden öyle gecıyo olcak ya allahın ıznıyle cnm benım
ne rahatsızlıgın vardı pekı sakıncası yoksa sorabılırmıyım
lılyum sen neden sustun bacım hosgeldın

ben polıkıstık over yumurtalar olgunlaşmıyo bıde rahım duvarı inceydı şimdi ilacla düzeldı rahım duvarım 11 mm ıyı oldugunu söyledı dr bakalım gecen sefer 9 yumurta toplandı 9 u saglıklı döllendı hatta 8 hucreye bölunmus dr guzel dıyo ama kısmet tabıkı

kız bu saatte aşmı erıyorsun bacım:)
ayy opuyorumnanaktan keşke öyle bişe olsa ama bu kadar erken belırtı vermez yavvdelikafadulden
cnm nası yanı sımdı hamıs mısın sen teorık olarakakannehir
kız bu saattemı bende aclıktan ölcem şimdi aşkolsuuuun
buyrun gelın sıze de ıkram edeyım şakkıdı

canım cumartesı dondurulmuş embrıyolar transfer edılecek kısmet dondurulmadan öncekı hallerı sekıze bölunmuş tutarsa inşallah 16 ya sonrada 32 ye bölunuyo dıye bılıyorum bebişler var ama tutarlarsa

alıkayracıgım pco olanlar normal yoldanda kalabılıyo benım bılıdıgım
ama negüzel bak doktorunda cok ümıtlı hadı ınallah ya negüzel az kaldı ya

anladım cnm ayyy hadı ınsallahhhhhh:Saruboceq:
lılyum sendemı yalnızsın evde
yok hayatım esım salonda mac özetleri izliyo kaydirigubbakcemile3ben de mutfaktayım :teytey:

hıı ıyı bakalım ozaman sen nezamandır ıstıyosun lılyumcugum yas kac

hosgeldın tugbiş hayırdır söyle bakalım bılgımız varsa yardımcı oluruz cnm benım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…