"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

bersum saol tatlım inşallah yaa bakalım önümüzdeki ay bize neler getircek bende biraz heyecanlandım .
sen neler yapıyosun klomene devammı?

canım 5 tane içtim şimdi çalışma zamanı dr resmen bize takvim verdi şu şu günleri boş geçmeyin diye eşimde gülüyo gel dr un verdiği ödevi yapalım diye ah ah ne hallere düştüm bebiş için:kedi:

valla ne yalan söyleyeyim tedaviye başlamış olmak bile bu aralar mutlu ediyor beni içimde umut kırıntıları oluştu inşallah allahın izniyle umutlarımız yeşereccek

bersum hadi hayırlısı canım valla bu çocuk işi bizi nehallere düşürüyor neyse gelsin minik sıpalarda öcümüzü alırız elbet kaydirigubbakcemile3
peki klomeni verdide takibe çağırmadımı canım yani yumurta oluştumu oluşmadımı diye ?

valla ne yalan söyleyeyim tedaviye başlamış olmak bile bu aralar mutlu ediyor beni içimde umut kırıntıları oluştu inşallah allahın izniyle umutlarımız yeşereccek

haklısın canım insan ayrı bir ümitleniyo .inşallah sende hayırlısıyla pozitif sonuç alıcaksın .ya bişey diyimmi hepimiz tedaviye başladık hepimizde olumlu sonuç alırsak deyme keyfimize .topic coşucak inşallah..

çağırdı aslında ama şu an eskişehirde ya dr um gidemeyiz okuldan izin alamam şu aralar yeni bi okula başladım ya bu ay takipsiz denicez bakalım ya nasip ne çıkarsa bahtımıza ...adetin 5.günü muayne oldum yumuşler iyi dedi 5 tane klomenle başlayalım bakalım olmazsa eğer bakıcaz bi çaresine gidicez takibe

inşallah ebroşum ya bana mı öyle geliyo bilmiyorum bu ara çok hamiş çıkıyo kk dan farkediyo musun ??? inşallah sıra bizede gelecek amin
inşallah da gökçedoşum ilk müjdeyi verecek bize sonra sırayla sen,makbuşum,ben......ah ah inşallah

anladım canım inşallah tedavin olumlu sonuçlanırda bidaha gerek kalmaz hayırlısı olsun .
senin işinde zor doktor uzakta olunca allah kolaylık versin .umarım herşey gönlünce olur bitanem..

ahhh bersum inşallah canım yaa önce gökcem sonra sen sonra makbuş sonra ben tedaviye balıyanlar için diğerleride inşallah bize kendiliğinden müjde verirler.günüm,sevalim,derinim,civcivim ,richim,ceylanım ,tuanam,esmam,yani bütün arkadaşlarıma nasip olur inşallah..
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

amin canım inşallah hepimiz için....benim annem derki bi ailede yakın bir akraba ölünce hemen o ailedeen biri hamile kalıyo der ...bizde 2 ay önce dedemi kaybettik annem diyo yakında bizden biri hamiş çıkacak gör bak diyor
sende yakın zaamanda kayınvalideni kaybettin hamiş olma sırası sende gör bak allahın izniyle herşey çok güzel olacak kayınvaliden cennetten sana bebiş yollayacak

canım yaa negüzel diyosun inşallah canım .bizim büyüklerde öyle söylerler biri öldümü yerine biri gelirmiş bizim bebişlerde babaanne ve dedelerinin yerine gelirler inşallah .hayırlısı canım yaa sağlık olsunda inşallah olucak hepimizin ben inanıyorum..opuyorumnanaktan

ya nerde bu hatunlar ?herkes boşladı burayı artık .
ben ençok CıVCıVıMı merak ediyoum .bigelsede haber verse iyi olduğunu bilsek neiyi olurdu..

oooh valla ne güzel oldu ebroşum ne zamandır karşılaşamamıştık muhabbetini ,pozitifliğini çok özlemişim güzel yürekli arkadaşım allah gönlüne göre versin

hakkaten ya civcivim nerelerde inşallah hamiştir mazereti odur yani
kızlarrrrrr hadi gelin muhabbeteeeeeee

canım bende senin güzel sohbetini özlemiştim valla .neyse artık kış geceleri muhabbeti bol yaparız helede hamiş kalırsak ozaman daha güzel olur bitanem..habire oram ağrıdı midem bulandı ,şöyle oldu diye şikayet ederiz kaydirigubbakcemile3

ya canım bilmiyorumki inşallah hamiştir ve aramıza süprizle döner .yoksa bukadar ara verdiği için kızarım ona ..

ay inşallah inşallah hepimiz birden temmuz anneleri diye topik açarızzzz ohhhh harika olur vallla sonra bebişler doğar bu seferde yaramazlıklarını anlatırız

canım benim eşim çay istiyo gideyimde demleyeyim birazda çay demlenirken mutfakta aşkı memnuya bakayım malum kociş maç izliyo açmıyo kanal d yi çok öptüm canım görüşürüz gene

ay inşallah inşallah hepimiz birden temmuz anneleri diye topik açarızzzz ohhhh harika olur vallla sonra bebişler doğar bu seferde yaramazlıklarını anlatırız

ay allahım acayip şeyler konuşuyoruz şimdiden heyecan bastı beni canım .sen çok yaşa bana hayal kurdurdun yaa :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…