"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

aman gezicek yer bulamadık bacumm kaydirigubbakcemile3bizi bıraktı o gitti maç izlemeye

hadiyaa bizde bugün aynen öyle olduk doktor çıkışı koca istanbulda vakit geçiricek biyer yok yani...kaydirigubbakcemile3
neyse olsun bizde muhabbet edelim azcık ...

aynen makbuş insanın kafası rahat olmadımı hiçbiyer tat vermiyo .eniyisi insanın evi...

valla inanırmısın en çokta evde sıkılıyorum sevmediğim yer olunca burası bunaltıyor beni

napıyım yaa bende aynı işte biraz başım ağrıyo bugün gerildim yaa .her doktora gidişte böyle oluyorum stres sıkıntı .neyse kötü bişey demedi çok şükür ...

ya buara bide domuz gribi çıktı daha neler gelcek başımıza .okullar tatil edilebilirmiş inşallah yayılmaz yaa valla tırsıyorum..

ay ne biliyim bacım delinin biri bi taş attı kaç akıllı çıkaramıyor Allah yardımcımız olsun

slm kizlar eeee kimse yok galiba makbus ordamisiin bacum sen bana neden yazmadin kissss görmedinmi yoksaa neyse bacuuummm tekrardan söylüyorum hakkinda hayirlisi böyleymis ne biliyosun belki melegin yolda o yüzden olmadi o diledi belkide böyle olmasini annem benimle ilgilensin demistir belki inssss allahim insss

hoşgeldin eximm sağol canım yaa dediğin gibi hayırlısı böyleymiş ama diğer dediğini sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…