hoşgeldin canım geçmiş olsun yaa bende çok umutlydum senden ama hayırlısı olsun sıkma canını emii inşallah aşılamaya falan gerek kalmadan gelir minişin sana
...selam hanımlar ben geldim kimsecikler yok ama.
neyse bugün doktora gittim muayene etti nurtopu gibi kistim var .rahim normal .şimdi adet söktürücü verdi olunca gidip hormon tahlillerimi yaptırıcam ve kist erimiş olursa tedaviye başlıycaz .iğneyle yumurta takibi .aslında klomenle başlıyalım dedi doktorum ama ben klomen yanıt vermediği için istemedim .ilk hamileliğimdede iğneyle yumurta çoğaltma yapmıştık ve normal yolla hamiş kalmıştım buseferde öyle eğer olmazsa aşılama yapılcak yani ebrar tedaviye start verdi .bakalım sonu hayır olur inşallah.
bide doktorum muayeneye başladı bismillah dedi sonra hay allah dedi dedim hocam neoldu ben hamilelik olur diye düşünmüştüm dedi .aslında bendede biraz ümit vardı ama yine kistle idare edicez kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
neyse arkadaşlar bende durumlar buuu..
ne yapıyım canım yorgunum biraz yok gelmedi hala bi gelse 3. günü hemen gidicem hastaneye test yaptırmaya off off tedavimde gecikiyor yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?