"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

sevalemre
canım bendede o şikayet olmuştu bi ara ama dktrum idrar yollarımda iltihap olduğunu söledi
seninki inşlhh öle değildir tatlım geçmiş olsun

herkese günaydın hayırlı cumalar bu haftada böyle geçti ALLAH daha nice haftalar nasip etsin bizlere sağlıklı huzurlu vede bebişli :ecrin_bebek:

aysencim canım hoşgeldin yenisin galiba nasılsın canım iyisin nşalah canım öğledeğildir ilaç kulanmaktan bıktım valahi bacım

günaydın canım arkadaşlarımmm cumanız mübarek ve bereketli olsun.Rabbim hayırlara ve güzelliklere vesile kılsın inşallah

hayırlı cumalar arkadaşlar
bende umutla bebiş ini kucağına almayı iple çekenlerdenim.dilerim Yüce Rabbim bize meleklerimizi yollar da kucağımıza alabilmeyi nasip eder.

hayırlı cumalar arkadaşlar
bende umutla bebiş ini kucağına almayı iple çekenlerdenim.dilerim Yüce Rabbim bize meleklerimizi yollar da kucağımıza alabilmeyi nasip eder.
canım hoşgelin aramıza Rabbim tez zamanda yüzünü güldürür inşallah:Saruboceq:

ebrarcim kist gecer biliyorsun ama tedaviye baslamana cok sevindim cunku bazen tedavi bize umut veriyor ve rahatlatiyor o rahatlikla arada kendiliginde hamilelik olabiliyor. Insallah canim ben inan cok cok umutluyum senden, gercekten morel olsun diye degil ama her an hamilelik haberini bekliyorum Allah'in izniyle. bir de kendini rahatlatma yolunu bul mesala hergun duzenli yuruyus vs gb. ben de stres konusuna acayip inanmaya basladim. aciklamasi da hormonel aslinda. Rabbim yardimcimiz olsun canim.

okul icin uzuldum ama bunun bir de senesi var, hayirlisi boyleymis demekki. canim ya tedavileriniz bana da umut oluyor sanirim atik beklemeden inatla tedavi yoluna gitmek hepimize iyi gelicek.

kizlar gokcenin yumurtalar toplanmisti dollenip dollenmedigi bugun mu belli olucak, Allah'im insallah kaderindeki o mutlulugu bugunler olarak yazmistir.

kizlar umarim herkes iyidir. bugun prolaktinimi olcturdum aksam alicam sonucu yaw ne pahali testmis 23 euro tuttu:))!! umarim en azindan biraz dusmustur. doktorumu aradik basim donuyor diye ondan degildir diyor hala da israrla tedavinin acelesi yok diyor yaw ne manyak adam hayir biliyorumki kotu bir doktorda degil ama niye uc kat fazla olan hormonuma mudahale etmiyor anlamadim!!!
neyse gelismeler boyle, ugrayip ozellikle gokcenin haberlerine bakacagim.opuyorum hepinizi.

makbercimbende nasıl olaam grip olmuşum kocişim bana verdi hastalığını görüşürüz makberim
günüm hşgeldin sılsın canım sende haber ver bize proklatinin hakında canım moralnin bozma belkid yükselmeiştir canım

geldimmm bitti işlerim
günümm sağol iyi dileklerin için bitanem sende ikna et doktorunuda hep beraber gidelim tedavi yoluna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…