• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

iyi geceler bersum ...
bende kaçıyorum öptüm sizleri ..
makbuşum hadi iyi geceler tatlım..

off bende kaçıyorum kızlar belim çok ağrıyor yaa yarın görüşürüz nasipse öpüyorum sizi çok çokk iyi geceler

iyi geceler hayirli sabahlar kizlar
hareketli-gifler-32J0Y.gif

günaydın arkadaşlar gününüz güzel geçsin inşallah..
mızmız hadi hayırlısı canım büyük ihtimalle hamişsin .kesinleşsin halay çekmeye başlıyalım inşallah.öptümmmm

herkese günaydın güzel bir haber aldım sabah sabah
mızmızcım kız gözün aydın acım allah sapa salim kucağınaa almayı nasip etsin tebrikler canım
bu topiç uğurlu :nazar::nazar::enbuyukkk:

günaydın iyi hafta sonları herkese mızmızcımmm canım test silikte olsa hamişlik var diye biliyorum bence kanda tekrarla bide
kahvaltı hazırlıyorum gelirim sonra öptüm sizi

canim mizmizcim umarim hamissin baci benimkide silikti ama bu kadar degildi silik cikmasinin nedeni ise gebeligin erken döneminde bakildigi icin oluyomus eger kanda baktiramassan birdaha test yap negatifte yalnislik oluyo ama pozitifte binde bir tatlim.......
ver güzel haberi bi halay cekelimm allahiiimm nazarlardan sakla yarabbiiimmm inss hepinizide alacam yeni topigime hadi gelin arkamdaannnnnn..........

kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile :nazar: :nazar: :nazar:

makbusss hg caniimm yaptinmi kis kahvaltini geldimi seinkiler pazaretesi git bacim sen yinede dr bellimi olur bi baktir simdiden daha iyi

hoşbuldum canomm yok gelmedi hala valla bilmiyorum canom gelsede gelmesede gidiyim öyle mi diyosun

Back
X