• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

oy oyy ex askun yesin seni ya dün okula gittim geldim evime hic baktigim yoktu bi temizlik yaptim aksam misafirim vardi giremedim ama gece baktim sizler hep kacmistiniz zaten kapanis yine sendendi birtanem beniimm iyisin inss canom valla aklimdasin öyle

evet makbusum gelsede gitmesede git sen hep düzenliydin kac gün gecti üzerinden bugün 4 gün bacim olman gerekiyodu inss bi hayir vardir agrin sizin varmi nasilsin

hmm olabilir tatlim makbuss gercekten ben senden süpheleniyorum ve halada var süphem ama bilmiyorum yinede belki gec döllenme olmustur hele gazli olman bende öyleydim ve halada var yani inss hakkinda hayirlisi olur canim inss

canım işin vaheralde senin ben bi 5 dakika sonra geliyorum

tamam bacim hemende anlaarrrr kaydirigubbakcemile5 pantol aldim onun altini kasiyorum yaa uzun geldi biraz ok hadi öptüm burdayim ben cikmiyorum

ohh bitti sükür yaaa kadife ya heryeri batirdik valla kaydirigubbakcemile3 amaaa bitti sonunda yavas yavas sIkmaya basliyo panrolonlar hamileler icin var ondan alacam siimdilik idare edelimde biraz göbek vardi simdide siskinlik olunca dakikada wc gidiyoruz ayyy sen anptin makbusuuumm giremedim kis kac gündür özledim haaa

makbusum kiz benim isim bitti desemde inanma anacigiimmm bi kalkiyorum bi is yapiyorum sonra buraya gelip sonra yine kalkiyorum off offf anaciimmm neysem caniimmm yaaaaa SIKILDINMI seeennnn yesinler seni emiiii

derüüünnn delü garu gecmisemi takildin kisss ayyy amkbus inss mizmizimda güzel bi haber verir yaaa hersey yoluna giriyo inss kizlaarrr teker teker anne olacaksiniz.......

derinim senden ne haber baciii

oo derinim gelmişş hoşgeldin bitanesii nasılsın

sagol canım benim hoşbuldukŞenizözledim kızzzzzzzzzŞeniz

kıslarr herkese selammm.
ebrarcım canımmm kiste üzülme tatlım naapıcan işte kadınların işi zor valla.bende de hiç hesapta yokken yara çıktı biliyon..inşallah tedavi iyi sonuçlar getirecek canım Şeniz

gökçemm nerelerdesin hiç ugramamışsın merak ettim yafisfisfis

sevalim kızmadım kız olurmu öyle şey loçkamŞeniz

kızlar yaaa ben çok salakça bişey yaptımakannehirnormalde adet bittikten 2-3 gün sonra yarayı donduracaktı doktor...dün gitmem gerekiyodu yani.eşim dedi hadi gidiyoruz.ben de salak gibi gitmedim.sebep ise ne olduysa hamilelik hislerim kabardı.yani nasıl diyim.dedim ki ya bişey varsa hayatım dedim dondurmaya kalkıcak bide adet oldum nasılsa yoktur diye testte yapmaz şimdi doktor direk dondurur dedim:(((sen bilirsin o zaman dedi eşim ne bilsin adam.bi test yap pazartesi gideriz o zaman dedi tmm dedim.gittim bide üstüne üstlük testte yaptım adetim yeni bitti dikkatinizi çekerim...ama bu ay beni degişik duygular bastı anlatamıyorum içimdekilerimafoldumben

aglamacım çıkıyorum canım ben.öptüm seni çok çok tatlım benim.

makbuş ne kızıyon nan delü karı.öptüm.

bu arada pc olmadı.nedenini sorarsanız,şimdi benim eşimin arkadası bilgisayar tamircisi..bizim onda eşimin aldıgı yeni ekran kartımız bide birkaç parça bişylerimiz var.ama çocuk getirmek bilmedi bi türlü.aylar oldu yani yenilemek için almıştı eşim önceki pc idareten yapılmıştı çünkü.eşim isteyecek inşallah bi ara arkadasından...o zaman yenilenecek kısmetse.öptüm kıslar.

hee mızmızcım unutuyodum kıss hadi inşşşş hamilesindir canomm yaaaa inşallah yaaaaa.

derinim inss vardir bundada bi hayir yaaa artik gelecek yani inss melegin sana bi test yap bacim yoksa diyecem ama ya birde varsa benimde icime düsürdün simdi kiss allah iyiligini versin emiiii inss vardir biseyde sebep olmusundur canim

güle güle derünn hayirlisi canim hakkinda bize muhakkak haber verirsin olduuu makbusa ulassan bize yeter baci öptüm seni opuyorumnanaktan

Back
X