"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

herkese selam iyi pazarlar
drnim inşalah hislerin seni yanıltmaz bacım içine doğmuştur canım sen kolay kolay öğle demezdin ilk defa duydum valahi bende heycanlandım
gökçem gözün aydın kız yeni hamşimiz sensiz hayırlısı olsun rabim gönlüne göre versin
riçhim canım inşalah seninde meleğin sana geleir canım bu ay
ebrrım sen nasılsın
makberim daha hasta olmadındemi bacım kı z gerçeekten sende var bir şey
ağlamacım canım bitanem hiç kafana takma okaynanyı varya öğle bir yap ki sende korksun böğleleri eli sopalı gelinden anlıyolar niye üzüyo kendini sen evinr git ye iç yat mecburmusun onların kahrını çekmeye evin zaten ayrı hiç değmez can sıkmaya kocan yanında olduktan sonra üzüldüğünü görmüyeyim bir daha canım beeğin ve sen önemlisiniz ssat önemli değil bacım onlarıallaha havale ediyom
günüm canım sn nasılsın proklatinin düşmüş gözün aydın canım

ağlamacım bak sana ne anlatacam ben simir testi yaptırdım dr me gidemedim kaynanam kendi dr gidiyodu dedimki anne hoş kaynanadan anne olmazmış ben bunu yeni anladım neyse sen madem gidiyon su sonucu gösteriver tamam dedi oda akşam aradım sanki düşmanıymısım gibi dr dediki gelininde iltihap var tedavi olması gerekiyo çocuğun bu şekilde olmazmış burakın eşimi bahsediyo sperrmleri iyitmiş iltihaptan cocuğun olmuyomuş dedi halbuki iltihap yeni oluşmuş eşimin sperm sayısının düşüklüğünü bu dr de görmüştü düşük ilaç vs kullan demişti kaynanam bi geçmiş olsun üzülme geçer ALLAH baska dert vermesin demiyo bana baş kalkıyo bide eşim dryle konuşmuş ben tedavisi zor çocugu olmaz demedim demiş eşime annen niye böyle dedi beni üzdü dedim oda annesini benden önce sormuş neden kızı üzdün ciddi bişey yokmuş deyince ben öyle bişey demedim demiş eşim bana kızdı hem kendin abartıyon hemde ağlıyon diye biz o anası yüzünden kavga ettik nasıl ağladım benim canımı sıkan üzen o kavgamıza sebeb o şimdi kızlarıyla yazlığa gitmiş neymiş izmirde bunalmışlar ha beni aramak niye üzlüyon demek zaten yok boş veriyom aramasınlar benden uzak mısıra sultan olsunlar çok uzattım demem oki ağlama sakın onların yanında onlar sevinirler eşinede güzellikle anlat sonra inkar ederler boş ver sen bebenle eşinle mutlu ol ALLAH herkesin gönlüne göre versin zemuszemus

ağlamacım çok üüldüm canım yaa nekadar vicdansız bu insanlar allah ıslah etsin .bukadarda olmaz yani sen takma lütfen bebeğini düşün .sonra üzülme canım stres iyi bişey değil unutma lütfen .eşinle konuş bişeyler yapsın bence böyle olmaz..
makbuş olmuşsun canım hadi hayırlısı inşallah tedaviye başlarsın bitanem..
buarada arkadaşlar bugece rüyamda hepberaber biyerde buluşuyomuşuz böyle kocaman biyer beraber vakit geçiriyoruz sonra ben çantamdan birsürü anahtar çıkarıyorum ama okadar fazlaki hepiniz şaşırıyosunuz .neyse ben uyandım çok ilgimi çekti birsürü anahtar rüya tabirlerine baktım hayra ve evlada yorumlanıyo .diyorumki arkadaşlar bu topicden birçok hamile çıkıcak ben buna yordum inşallah hayırlısı olur .

sevalim hoşbuldum canım ben iyiyim sen nasılsın canım ?dükkandasın galiba..
nurcum sende takma bu insanlar böyle işte benim kaynanada allahrahmet eylesin diyoduki benim oğlumun çocuğu oluyo senin rahimin tutmuyo .yaa herkes bunları yaşıyo napalım herkes yaptığından utansın .bizi kınayanın rabbim başına versin başka bişey diyemiyorum..

gerci ben aranıza yeni katıldım ama ALLAH rüyanı hayra cıkarsın inş rüyan gercek olur bende o hamişlerden olurum kaydirigubbakcemile5

kızlar rüyam nasıl inşallah hayırlara çıkarda burda bütün arkadaşlar hamiş olur .
şimdi gökcem vericek bize müjdeyi sonra sırayla devam edicez inşallah

bende ebrarım dükandayım pzarları dahaişm iyi oluyo aaçyım dedim
böğle kaynanala r eli sopalı gelin lazım
kötüyü görmeyen e kadari iyinin kıymeti anlaşılmaz rabimda her şeyi karşılığınvweriyo
ki diğerinin kıymeti anlaşılsın

nurcum aramıza yeni katılmış olman bişeyi değiştirmez inşallah sende enkısa zamanda hamiş olcaksın ve diğer tüm arkadaşlarım..

sevalim herkes yaptığından utansın ben herzaman sabrettim sabrımın sonucunu alıcam elbet .eli sopalı olmakda çözüm değil canım herşeyi rabbime havale ediceksin başka yolu yok..

selam kızlar
ay konu rüyadan açılmışken bende yengemlere gitmişim orda bize çay ve kandil simidi ikram ediyolar benim tabağımda dolu var ve ben hepsini bir bir yiyorum sonrada uyandım zaten rüya tabirlerine baktım hayra alamet diye yorumlanırmış güzel ve hayırlı haberler alıcakmışım.....inşallah hayır olsun rüyam ebroşum senin rüyan gibi di mi inşallah hepimizin bir bir bebiş haberlerini alırız...aminnnn

versin inş en yakın zamanda ben kuran kursu hocasıyım bi zamanlar beddua iyi değildir başımıza gelen her şer bi imtihandır diyen ben şimdi bunların yüzünden isyankar oldum halbuki size ne zararım var evimi bile babam verdi maddi manevi sizden bişey görmedim istememde ama valla beni çok yıprattılar tek çare olarak şu sıpam gelsede onun bakımını bahane ederek sık sık gitmem ha bende suda var sık sık gitmesem iğneliyo beni hemde nasıl amaaaan burası derdim var topiğine benzedi :dance:

wbrarım hayırdır kız inşalah inşalah öğledir amam rüyan çok güzel az kaldı canım topiçimizde topluca hanilee kalacak baksana bir ayda dört haimş çıktı ebrarım amam anahtar çok iyi bacım

canım senin rüyanda hayır olsun inşallah güzel haberler alıcaz canım..ben çok inanıyorum buna ..

nurcum napalım canımya burdada dertleşmesek halimiz ne olurdu .sende negüzel hocaymışsın herşeyin endoğrusunu iyi anlıyan birisisin sıkma canını onun için ..
sevalim valla hayır olur inşallah güzel ve değişik bir rüyaydı..

kızlar konuşmuyosunuz küscem size yaaa.zaten bugün hava çok sıkıcı bende evde yanlızım eşim çalışıyo

kızlar düün akşaam nefes filmine gitik filimç ok güzel ama dehşet benbaygınlık geçirdim çok korkonç amma çok anlmalı bir filimdi halen etkisindeyim ama şahsen yüreğim dayanmadı

canım bende kk da tariflere bakıyorum burda da hava kapalı canım sıkıldı değişik tarifler denemek istiyorum tarif araştırıyorum sen neler yapıyorsun mutfağı hallettin mi sahi dün misafirlere ne mamalar yaptın var mı değişik tarif

kızlar düün akşaam nefes filmine gitik filimç ok güzel ama dehşet benbaygınlık geçirdim çok korkonç amma çok anlmalı bir filimdi halen etkisindeyim ama şahsen yüreğim dayanmadı

ay sevalim gerçektenmi ?valla bende çok merak ediyorum enkısa zamanda gidicem inşallah .negüzel senin içinde değişiklik olmuştur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…