ağlamacım çok üüldüm canım yaa nekadar vicdansız bu insanlar allah ıslah etsin .bukadarda olmaz yani sen takma lütfen bebeğini düşün .sonra üzülme canım stres iyi bişey değil unutma lütfen .eşinle konuş bişeyler yapsın bence böyle olmaz..
makbuş olmuşsun canım hadi hayırlısı inşallah tedaviye başlarsın bitanem..
buarada arkadaşlar bugece rüyamda hepberaber biyerde buluşuyomuşuz böyle kocaman biyer beraber vakit geçiriyoruz sonra ben çantamdan birsürü anahtar çıkarıyorum ama okadar fazlaki hepiniz şaşırıyosunuz .neyse ben uyandım çok ilgimi çekti birsürü anahtar rüya tabirlerine baktım hayra ve evlada yorumlanıyo .diyorumki arkadaşlar bu topicden birçok hamile çıkıcak ben buna yordum inşallah hayırlısı olur .
sevalim hoşbuldum canım ben iyiyim sen nasılsın canım ?dükkandasın galiba..
nurcum sende takma bu insanlar böyle işte benim kaynanada allahrahmet eylesin diyoduki benim oğlumun çocuğu oluyo senin rahimin tutmuyo .yaa herkes bunları yaşıyo napalım herkes yaptığından utansın .bizi kınayanın rabbim başına versin başka bişey diyemiyorum..
selam kızlar
ay konu rüyadan açılmışken bende yengemlere gitmişim orda bize çay ve kandil simidi ikram ediyolar benim tabağımda dolu var ve ben hepsini bir bir yiyorum sonrada uyandım zaten rüya tabirlerine baktım hayra alamet diye yorumlanırmış güzel ve hayırlı haberler alıcakmışım.....inşallah hayır olsun rüyam ebroşum senin rüyan gibi di mi inşallah hepimizin bir bir bebiş haberlerini alırız...aminnnn
kızlar düün akşaam nefes filmine gitik filimç ok güzel ama dehşet benbaygınlık geçirdim çok korkonç amma çok anlmalı bir filimdi halen etkisindeyim ama şahsen yüreğim dayanmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?