"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

oley derinim loçkam kız sweni gö rmak ne güzel nasılsın canım
makberim canım sanada günaydın sennasılsın bence sen bir araştırma yap en iyi doktoru araştır sonra ona git canım
mersaycım günaydın sen nasılsın canım

merseraycım aynen canım çok zor gidiyo iletiler.

loçkammm döndüm artık canım.iyiyim sagol sen nasılsın nevar neyok?

valla bilemiyorum canım olmadı konuşıyım selimle bugün giderim belki
oyy sevalim hoşgeldin bitanesii iyiyim ben teşekkür ederim sen nasılsın

inşalah daha hiç gitmesin canım bende 10 da dükanı açtım canım işlerin tadı tuzu yok valahi daha dükanı temizlemeden netin başına geçtim canım bence sen iyi karar aldın tedaviye başlamakla canım her şy yoluna girer inşallah kısazamanda canım

makbercim iyi değil gibiyim gerçi artık alıştım mide ulantılarına midemde çok kötü yanma ve bulatım var canım

bu arada kızlar netten baktım sonuçlarım çıkmış size yazıyımda yorumlayın bana

E2 108
FSH 4.69
LH 1.62
Prolaktin 8.33
TSH 2,02

hee hayırlı işler olsun canım benim.sıkma canın.bgün oulr bigün olmaz idare edersiniz öyle.
başladık sayılır bakalım hayırlısı canım.

sevalim neoldu öyle canım.üşütmeyesin mideni.benimde günlerdir bulantım var hep üşüttüm bende sanırım.

makberim kız bacım doktora gitmekten usandım valahi canım ben dyom ülsermi var ne korkuym bide aletle bakıyoaslar ya mideye canım makberim proklatnin azıcık yüksek gibi0.25 olması lazım ama düşer kendiliğnden tsh de bildiğim kadrıyla guatırla ilgili bir horman canım oda iyi ama diğerleri hakında bilmiyom istersen ben bakayım kendikime benim değerleim normaldi saqna söylüyeyim
derinmi evet bir gün iyi bir gün kötü zaten hamişliğ b ekliyom kalırsa 6 ay sonra kapatacam canım
derinim valahi üşütük galiba kız artık bende mide bulantısı kronilkleşti

canım değerlerin güzel proklatin sadece azıcık yüksek canım oda korkulacak kadar yüksek değill benimki çok yüksekti 81.90 dı hhhadi gözün aydın canım

ya canım korkulacak kadar değil işte canım evet doktora ne zaman gidecen ki canım istersen bugün götür göster özel muahanesini bilyosan götür göster canom

sevalcim bencede üşüttük canom yaa..dikkat et bak.bide tavsiye sana kola falan içiyorsan derhal kesmelisin.ben kola yüzünden olmuştum öyle seneler önce.ve en sevdigim içecekti ama doktor bırakacaksın dedigi için kestim ve 3 yıldır agzıma koymuyorum.hergün kusuyodum senelerdir.hergün mide bulantısı yaşıyodum.sebebi çıktı sonunda...sende içiyorsan bırak hiçbir faydası yok..zararı çok.
1 aylık bir tedaviyle midemi iyileştirdim ben canım.
şimdi bakma arada oluyor ama üşütüyorum ondan.

herkese günaydın kızlar bilgisayarıma kavuştum sonunda ama siteye anca girebildim makber seval nasılsınız makber dr gitmiştin dr ne dedi inş hayırlı haberleele gelmişsindir seval sen nasılsın işler nasıl ALLAH hepimizin gönül muradını versin..

kızlar ben çıkıyorum şimdi sonuçları alıp başka doktora götürücem selim alcak 11 buçukta beni ancak hazırlanırım öpüyorum sizi çok

makbuşum bencede korkulacak bişey yok canım doktor daha iyi bilir tabii ama...
sevalim prolaktinin sınırı 25 zaten kuşum makbuşum 8 çıkmış.yani baya iyi canım 25 üzeri olurs yüksek oluyo tatlım.

canım ramazanda he sahurda içiyoduk hemde iftarda çok aşırıya kaçtık ondanda olur benimdee eşim alıyo alma diyom alıyo e getirincede gelde içme:içelim:

günaydın canım hoşgeldin.sende benim gibi yeni kavuştun pc ne he hadi hayırlısı:))
amin canım seninde inşallah.
kızlar ben çıkıyorum şimdi sonuçları alıp başka doktora götürücem selim alcak 11 buçukta beni ancak hazırlanırım öpüyorum sizi çok

tmm kuşum en iyisini yaparsın.öptüm seni.inşallah güzel bi başlangıç olur .Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…