canım ramazanda he sahurda içiyoduk hemde iftarda çok aşırıya kaçtık ondanda olur benimdee eşim alıyo alma diyom alıyo e getirincede gelde içme:içelim:
derinsu ben öğretmen değilim arapça ve kuran kursu hocasıyım beni buraya arkadaşım üye etti yani tüm formları o doldurdu hoca şıkkı olmadığı için öğretim görevlisi yazmış aslında silmeye calıştım ama beceremedim öyle kaldı o yüzden bilemiyom tatilmi değilmi???
derinsu kk pro üye nedemek senin avatarda öyle yazıyo
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisaaa canım benim yaa ne kdar güzel...
niye silmek istedin ki tatlım senin meslegin ve görevin de ögretim degil mi sonuçta.ögretim görevlisi en uygunu olmuş bence silme hiç canım...hoca ögretmen aynı şey tatlım benim.hem okulda ögretmenlerimize hocam diyoruz,doktorlar ve diger meslek sahipleri de kendilerinden üst düzey olanlara hocam diyorlar...çok çok kutsal bir iş yapıyorsun canım.kuran ögretmek kadar güzeli var mı dünyada.opuyorumnanaktan
kızlar size bişey sorcam dün bende hafif leke geldi dahada gelmedi hormon testi reglin 3 günü ya yarın 3 günü sayılıyo ama ben bugün oldum tamaman acaba dün olmuş gibimi yoksa bu gün olmuş gibimi hesaplıyacam bilmem anlatabildimmi ???
bu sitenin galiba uykusu açılmamış daha cevapları bi görüyom bi göremiyom kızlar sizdede aynımı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?