"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

evet harunu aksatı birde kendilernini yanlış biri edaya hakkı olrak melda ise zengin kız oarak tanıtıt evini doğru gösterseydi harunada sıçak bir şefkat veseydi edada hemen deiğin gibi birlikte oldu birde duygularına yenik düştü

derin kazen kim bu yazdıklarımızı okuyormu kız ben herşeyimi döktüm ortaya????

evet canım aynen öyle.harun ve melda edadan daha suçlu.

nurunayncım burada dsa serinledi havalar.bugün yagmurlu zaten çok severim yagmuru ben:)

derinim loçkam ben kaçayım yarın görüşürüz en iyi akşamlar sizin olsun çok öptüm derinmi seni
nuranycım sanada iyi akşamlar yarın görüşürüz sağlıcakla kalın eve gideyim anca işlerimi haledeerim

hoş geldin aglama sen nasıldın bebiş nasıl ona iyi bak üzülme her seye boş ver gitsin :teytey:

nurucum seninde geçen bi sorunun olmuştu okudum da yorum yapamadan çıkmıştım.sende bi arada mı oturuyorsun tatlım kayınvalideyle?

anlasılan bu gün kimseyle rahat görüşemicem yazılarım gitmiyo yada netten düşüyom gülde naber nasılsın?

yaa bu site deli etti hee benii neyse haber vermek için girdim bu akşam misafirliğe gidicez gelirsem geç gelirim hepinizi kocaman öptüm canolar

makbusumda hıc pas vermemıs bana hıhzemuszemuszemuszemuszemuszemuskaydirigubbakcemile3
tatlım sonucların süper malum ben her ay yaptırırı oldum o testlerı uzman oldum düşünme bılekaydirigubbakcemile5
derınım benımkı evde olunca fırsat olmuyo bı türlü cnm geldıgım zamanda sen olmuyosun:gitme:
ben ıyıyım cnmcım bu ay övülasyon testı kullandım herkesede tavsıye edrım ınsan orda bıle olsa cıft cızgıyı görünce mutlu oluyo sen nasılsın agrıların gectımı fıstıgım bak hersey daha güzel olcak ınsallaha.s.
kızlar yıne kımsecıkler yok bende kacamak yapıp gırmıstım öptü sızı:1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…