"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

oohhhhh ne güzel bacım valahi erken kalkmak kadar güzel bir şet tok evini temizleyecen ondan sonra keyfi keyfi kahvlatını yapacan derinmi keşke öğle bir imkanım olsaydı söyleme her seferinde bu duyguyu yaşıyom loçkam ya bir şey soracam geçen ay ondan önceki aylar 24 olurdum geçen ay eyülün 29 oldum bu ay yine acaba 29 olmama gerek

normalde 29 olman gerek bende öyle oluyom ben bu ay hem 8 hemde 28 oldum acaba bi anormallikmi var ben anlamadım zaten kansızım cok halsiz düşüyom dedigine katılıyom insanın evi gibisi yok ben hiç biyere gitmek istemeyom evde olayımda baska bişey istemem

sevalcim geçen ay 29 olduysan bugün işte günün.inşallah gelmez canım yaaa.

nurucum seninde sonuçlar iyi çıkar inş tatlım.

kardeşimle görüntülü konuşuyom da sevalim yazamıyom hemen.

loçkam benim gelir bende geleceğinin biliyom
hııııııııııı anladım derinim kız kaçma loçkam

ya kızlar bu misafir kim oluyoo süroeokolio boirooio oizoloiyo bu ne dermek yani misafir derken kimler oluy

yok kaçmam canım..kız belli mi olur belki gelmez niye öyle diyosun.sürpriz yapar belki sana bebişin:)))

ya kızlar bu misafir kim oluyoo süroeokolio boirooio oizoloiyo bu ne dermek yani misafir derken kimler oluy

canım misafirler siteye üye olmayan ama okuyanlar canım..üye olmadan bişey yazamıyolar okuyolar sadece:)tabii bu bizim kızlardan biri de olabilir..işleri varsa giriş yapmadan iki dakkada okuyup çıkiim diyolardır belkim..ben birkaç defa yaptım öyle itiraf ediyommmmmmmmmmmmmmmsırnaşık şey

bacı öğle oluyomu grçekten benim hep açık kapatmıtom direk giriş yapmadan giriyom anladım canım bende sandım biri bizi gözetliyo diye

seval evet aslında ekimin 8 oldum dün gene oldum dr gidip muayene olunca benim böyle erken geliyo bende bi ihmalkarlık var bi takvim tutmuyom tele yazıyom bizaman sonra siliniyo size doyum olmaz ben kactım yemek yapayım aksam iyi değildi mutfak dandini toplayım görüşürüz fıstıklar ha ebrar gözükmüyo nedenki???

tamam canım kolay gelsin sana görüşürüz.opuyorumnanaktan
ebrarla bende görüşemiyom.dün eşi izinliymiş gezmişler.girememiş..

ay sevalim tüylerim kalktı yaaa..show tv de çanakkale savaşında ATATÜRKümüzün kaldıgı köy evinden canlı yayın veriyolar yaaa..çalışma masası,evrak çantası,yelegi falan var ay çok kötü oldum duygulandım yaamafoldumben

ay bende çok duygulanırım hiç izliyemiyom hele nefes filimne gitmeddi mi nerdese sinemada sinir kırizleri geçirecaktim çok kötü oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…