mızmız ozaman para ödemezsin merak etme..
ağlamacım ne çok konuşması yaa negüzel birşey anlattın bende daha önce okumuştum gerçektende öyle kimse azraili sebep olarak düşünmüyo her ölümün başka başka sebepleri var .rabbim hayırlı yaşayıp hayırlı ölmeyi nasip etsin ...
buarada helal olsun sende helal et canım..
evet canim yenilemek zor oluyo takiliyo hep inss cabukca hallolur bu is yaaa kazeennn yap anam yap artik topigimize can gelsin gelen kaciyo girende olmuyo ayoll
canım o konuda pek bilgim yok ama korkmanında bir faydası olmaz en iyisi doktora gitmeniz bak 3 yıl olmuş zaman çabuk geçiyo işler dahada zorlaşmadan bi doktora gidin bence canım.buarada keçiboynuzu filan yedirdinmi eşine çok faydası oluyomuş ...
iyi geceler kızlar ağlamacım ebrarcım nasılsınız bu gün site beni verem etti şükür şimdi biraz hızlanmış gibi geldi bana eeeee ne var yok inş iyisinizdir
kızlar bırsey sorcam ben yarın hastaneye gıtcem kadın doguma nerey gıtcem ne yapcam bılmıyorum normal bır sıra alıp muane gıbı doktoramı dıyecem ben bu testlerı yaptırmak ıstıyorum dıye yoksa dırek kan alma yerınemı gıtcem ben bunları yaptıracam dıye
kafamçokkarıştıkızlar bırsey sorcam ben yarın hastaneye gıtcem kadın doguma nerey gıtcem ne yapcam bılmıyorum normal bır sıra alıp muane gıbı doktoramı dıyecem ben bu testlerı yaptırmak ıstıyorum dıye yoksa dırek kan alma yerınemı gıtcem ben bunları yaptıracam dıye
kiz ebros anam ben geldimde sen kacmisin yaaa ayyy bi fare operasyonu vardida evde
nerden gelmis valla cocugu düsürecektim allahim korusun nasil korktumm cok korkarim ben yaaa bi ciglik attim ev halki burda bitti valla neyseki hallettiler taa ikinci kata gelmis yaaa assagida yok burda düsünün artik offff neyse gecti ama bende bittim ayoollll.....
ben geldim kimsecikler kalmamışşş
kız aglama var ya geçen aynısı benim başıma geldi bende 3. katta oturuyorum kapıyı bi açtım kapının önünde faree o benden ben ondan korktuk :)))) nerden geliyo bilemiyorum Allah korusun içeri girerse yanarız valla:)))
canlarrr kırk saat giremedim topice ya bu nee..işlerim de vardı anca selam vermeye girdim ama kimse yok haliyle..çok da uykum var geçe bile kaldım yani..ebrarım canım yakalayamadım seni yine((
aglamacım öpüyom seni de tatlım.
tamam bersum iyi gezmeler kuşum sana öptüm.
makbuşum riçimmm diger kızlar öptüm herkesi.
bu arada mızmızcım ben sana hazırlıklı git dedim ama sen hastane dedigin için canım.
ssk da yaptıracagını deseydin daha düzgün bilgi verirdim..bide yanlış anlama da "bi arkadas hazırlıklı git" dedi demende kırdı beni.adımı deseydin keşke niye öyle dedin anlamadım ya neyse.
inşallah sonuçların iyi çıkar.