canımm olsun üzülmek yok inşallah bidahaki aya opuyorumnanaktanekliyorum yeni tarihini listeyeherkese günaydım
dün akşam hastalandım makberim 29 kasım canım ekleyebilrmisin artık ben umudumu kestim kendimdeninşalah sizin hamiş haberlerinizi alırımda umutlanırım tekrar
canımm umutsuzluğa kapılma yaa her gebelik belirti vericek diye bişey yok değişebiliyor bu..inşallah güzel haberle döneceksin aramıza..çok öpüyorum seni Allaha emanet ol canımgünaydın kızlar hayırlı cumalar olsun rabbim dualarımızı kabul eylesin inşş
umarım herks iyidir bende iyi sayılırım fazla umut yok belirtide yok ama rabbim büyük diyorum bakalım bekliyorum ayın 5 ini....
merseraycım üzülme canım benim eltim iki ay önce evlendiler ve şimdi hamile canımnapalımm rabbim bizlere sıkıntı ile sahip olmayı nasip etmiş ama bizim evlatlarımız belki başkalarınınkine göre daha hayırlı olucak inşş
kızlar hepinizi öpüyorum çokkkk özledim sizleri yaaa neyse görüşmek üzre kib dua edin bana olurmu sık gelmiyorum diede kızmayın bana sonuç alayım bi hayırlısı ile sıksık gelirim inşşş görüşürzzzz byy
amiiinnn bitanem bak korkulacak bişey yokmuş ilaçların fayda ederde hemencik kurtulursun opuyorumnanaktanherkese günaydın hayırlı cumalar kızlar nasılsınız ben çoook iyiyim dün hastana kapalıydı bayram diye alamadım sonucu bu sabah aldım geldim şükür az bi enfeksiyon fışında bişey çıkmadı sadece fitil vermişti reglim bitince kullanacağım gecer merak etme dedi ama ben rahat edemem bayramdan sonra gene simir vereceğim geçmişmi öğreneyim ALLAHa şükürler olsun tek derdim bu olsun şimdi hsg filmi çektirmeyi koydum kafaya bayramdan sonra ya kaldı bu sa aranızda rahim filmi çektiren varmı dr 300 milyona cekiyoz dedi acaba baska yerlerde fiyat nekadar ohh içiim çok rahat bide sağlıkla hamile kalabilsek hep beraber RABBİM güzel günler hürmetine bizleri bebeklerimize kavuştursun AMİİİİİİN.
kızlar moralim çok bozuk, dün bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim yine, daha bir senelik evli, benden sonra evlenenlerin çoğunun ya bebeği oldu ya da hamile şu anda, çok üzüldüm dün akşam, hamile olanlara sağlıklı bir bebek diliyorum yanlış anlamayın kıskanmıyorum ya da kötü niyetli bir kıskançlık değil diyim, ben neden hamile kalamıyorum Allahım ne olru bizi de sevindir artık
slm kızlar hormon socunlarımı aldım doktor gayet ıyı dedı ama ne bılıyım pğek ıcıme sınmedı dedıgı seyler.sız bılırsınız bır bakın degerlerım sızce ıoyımı
fsh 5 .44 u/l
lh 1.77 u/l
estradıol 25.94 pg/ml
prolaktin 12.06 ng/
tsh 4.16 ulu/ml
günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun rabbim dualarımızı kabul eylesin inşş
umarım herks iyidir bende iyi sayılırım fazla umut yok belirtide yok ama rabbim büyük diyorum bakalım bekliyorum ayın 5 ini....
merseraycım üzülme canım benim eltim iki ay önce evlendiler ve şimdi hamile canımnapalımm rabbim bizlere sıkıntı ile sahip olmayı nasip etmiş ama bizim evlatlarımız belki başkalarınınkine göre daha hayırlı olucak inşş
kızlar hepinizi öpüyorum çokkkk özledim sizleri yaaa neyse görüşmek üzre kib dua edin bana olurmu sık gelmiyorum diede kızmayın bana sonuç alayım bi hayırlısı ile sıksık gelirim inşşş görüşürzzzz byy
yahuu sen niye dert edion dusukten dolayi anca toparlandi vucudun yok bir sey, yakinda gelior insallah:))slm kızlar bugun karnımdan utrasona soktular hıc bırsey cıkmadı ıyı hersey dedıler bırde ınfertıte gıt dedıler gıttım ordada hormon testı yapacaklar bugun 3 de alcam sonucu bakalım ne cıkcak ınsallah hersey duzgundur duzgunse esıme bakcaklarrmısssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?