neyse kimseler yok kaçıyorum ben şimdide bizim ufaklık hasta eteşlendi dün kahvaltı hazırlıyımda şurup içiriyim ona öpüyorum sizi gelirim yine
günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun rabbim dualarımızı kabul eylesin inşş
umarım herks iyidir bende iyi sayılırım fazla umut yok belirtide yok ama rabbim büyük diyorum bakalım bekliyorum ayın 5 ini....
merseraycım üzülme canım benim eltim iki ay önce evlendiler ve şimdi hamile canımnapalımm rabbim bizlere sıkıntı ile sahip olmayı nasip etmiş ama bizim evlatlarımız belki başkalarınınkine göre daha hayırlı olucak inşş
kızlar hepinizi öpüyorum çokkkk özledim sizleri yaaa neyse görüşmek üzre kib dua edin bana olurmu sık gelmiyorum diede kızmayın bana sonuç alayım bi hayırlısı ile sıksık gelirim inşşş görüşürzzzz byy
canlarrr kırk saat giremedim topice ya bu nee..işlerim de vardı anca selam vermeye girdim ama kimse yok haliyle..çok da uykum var geçe bile kaldım yani..ebrarım canım yakalayamadım seni yine((
aglamacım öpüyom seni de tatlım.
tamam bersum iyi gezmeler kuşum sana öptüm.
makbuşum riçimmm diger kızlar öptüm herkesi.
bu arada mızmızcım ben sana hazırlıklı git dedim ama sen hastane dedigin için canım.
ssk da yaptıracagını deseydin daha düzgün bilgi verirdim..bide yanlış anlama da "bi arkadas hazırlıklı git" dedi demende kırdı beni.adımı deseydin keşke niye öyle dedin anlamadım ya neyse.
inşallah sonuçların iyi çıkar.
n uanycım gözün aydın can ım ne güzel inşalah beişinde tez zamande gelir sana
canım hoşgeldin aramıza yaa erkeklerin geneli böyle bu işi görev olarak görmek istemiyorlar benimkide öyle aslında üstüne gitmemek oluruna bırakmak lazım böyle kasıldıkça kasılıyoruz..ayrıcaa eğer çift çizgiyi gördüysen o günlerde ona belli etmeden başka yöntemler bul ki sadece bebek için olduğunu anlamasın yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?