"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

canımm haklısın aslında..madem denemek istiyorsun durma o vakit:)oo bide ücretsin olması da süper yani..bizim burada soyuyolar adamı valla.
dedigin gibi rabbim ne yazdıysa yani.inşallah hayırlısı canım yaa.

slm kızlar

gündoğmadan

canımmm hakkınızda hayırlısı olsun
ovlsyn testini haber ver demiştin dün yaptım ikinci çizgi her zamankinden daha belirgindi ama yinede diğeri gibi değildi ve bizde değerlendiremedik eşim nöbetteydi :gitme: bugün yaptım yine silik çizgi
acaba dün müydü kaçırdımmm galiba baya moralim bozuldu canım

bersucum bende takip ediyodum onları çok üzüldüm yaa .gerçekten hayırlısı demek gerek .inanın çok zor insan yaşamadan anlamıyo .diyosunki belki kalmasam daha iyiydi .biyandanda azda olsa anneliği hissetmekde güzel oluyo.çok karışık bersum rabbim sağlıklı bebişler versin hepimize..

ayy keşke gerçek olsa canım benim yaaa:Saruboceq:belirti arama diyoz ama merakda ediyorum varmı bi belirtin canım?

gökçedoşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar mrb nasılsınız
beni merak etmişsiniz gündüz girmiştim aslında biraz canım sıkılmıştı ama biraz daha iyiyim rabbim ne demişse o olur gönül i isterki olsun bebek ama elden bişey gelmez duadan başka
bersum sen nasılsın canım inş sende adet olmazsın günün geçer gider test yaparsın hamiş olursun inş canım
günüm sen nasılsın canım inş herşey yolundadır testlerin güzel çıkmıştır geçmişi okuyamadım
derinim senden naber datlum benim
ebroşum canom sen beni merak ettin canım yaa saol iyi sayılırım sen nasılsın

yok be derincimmmm hiç bi belirtim yok hatta adet öncesi olan belirtilerimde yok anlamadım gitti bakalım kısmet

kızlar benim eşimde ilk defa geçen gece test yaptığımı iki çizgi çıktığını görmüş
sonunda adamında beynine iyice sokmuşumm o da takıntılı oldu artık delikafadulden delikafadulden
hayırlısı bakalım hep keşke görse görenlerin eşleri hamiş oluyomuş derdim
ama ben daha yumurtlamadım bile

burdayım delüüü ebroşşşşşşşşşş bakkkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2lülülülülülü

gökcemmmmm bidenem canoom iyi olmana sevindim valla çok sevindim hemde .böyle ol hep herşey güzel olcak...
ben iyiyim biraz bunalım takılıyom ama geçer elbet..

bersumm belkide seninki belirtisiz geliyodur kızz:)))

gökçemmm hoşgeldin canım iyiyim nolsun...kociş maça daldı bende bakayım biraz dedim..perşembeye az kaldı heyecanlıyım vallahi...

yawww niye moralini bozuyosun bakıyım hımmmm kızıcam artık gökçem allah büyük dur bakalım test yapma bidaha bakklava:klava:

canım selam hoşgeldin..evet valla eşlerimizde etkilenir oldu.

kızlar bunları gökceye yolladım .altınada yazıyodum ama yanlışlıkla yolladım işte .
delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
üzülmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
:1hug::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…