canim yok o karistirdi unuttu benim sebepsiz infertelite oldugmu cunku rahim filmi mi ceksek dedi niye ikinci kez dedim pat diye kagidi cikardim dogru ya yapmistik dedi, 21 ayda hamile kaldigimi hatirlayinca kendisi tup bebek denenebilir dedi; benim anladigim ve turk doktorun da dedigi benim dogurganligimda bir degisiklik beklenmiyor zaten sebepsiz infertelite ilk uc yilda hamile kaliniyor sevil betty ben hep kaldik ama iste devam etmeli zaten en son tup bebekle o kadar beklemene gerek kalmaz dedi.
ya iki yil beklerim en az o da:) ya da tup bebegi en azindan bir kez denerim ben deneme taraftariyim cunku burda ucretsiz ve iki yila biz donmeyi dusunuyoruz.
tabii tup bebekle de olucak diye bir sey yokki, Rabbim ne yazdiysa.
aman aslinda her sey bahane kizlar bekleme sureme hareket gelsin die tup bebek istiyorum:)) o tren kacti bana(
haberleri izlerken tv karşısında eşim uyudu bi uyandı aşkım rüyamda seni gördüm hamileydin dedi ayyy içim bi tuhaf oldu adamcağızında rüyalarına girmeye başladı vall çok koydu bana sadece gülümsedim eşime işte o kadar bişey diyemedim rabbim bizleredee bebiş nasip et....
haberleri izlerken tv karşısında eşim uyudu bi uyandı aşkım rüyamda seni gördüm hamileydin dedi ayyy içim bi tuhaf oldu adamcağızında rüyalarına girmeye başladı vall çok koydu bana sadece gülümsedim eşime işte o kadar bişey diyemedim rabbim bizleredee bebiş nasip et....
kızlar benim eşimde ilk defa geçen gece test yaptığımı iki çizgi çıktığını görmüş
sonunda adamında beynine iyice sokmuşumm o da takıntılı oldu artık delikafadulden delikafadulden
hayırlısı bakalım hep keşke görse görenlerin eşleri hamiş oluyomuş derdim
ama ben daha yumurtlamadım bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?