selam kizlar haberleri mi vermeye geldim; komik karisik bir gorusme daha oldu, gittik dedim normalde bugun catlardi ama daha catlamadi yarina falan catlar soldan yumurtladim doktor da, oyle bildigini sanirsin ama bilinmez dedi, bakti aaa evet solda 18 mm yarina catlar, ultrason gbsin dedi cok guldu:))
her sey iyi dedi, asilama gereksiz vakit kaybi olur senin durumunda dedi, esimden sperm testi tekrari istedi iki yil once yaptirmisti en son, emin olmak istedi.
once nasil morelim bozuldu tup asilama vs senin durumun icin gerekli degil sen hamile kaliyorsun ama tasiyamiyorsun demez mi!!! aha dedim delirmis bu ne dio tahmin ettimki karistirdi benim hikayemi cok da yorgundu doktor bugun ya dedim 21 ay ne hamile kalabilmesinden bahsediyor bu doktor, esime diyorum cevirsin diye, neyse buna dank etti, basladi sesli dusunmeye laproskopi yapsak mi ben araya girdim "yapisiklik suphen mi var" hayir dedi sonra gerek yok cok gerekli degil durumunda,
tup bebek deneyebiliriz dedi, asilama sarti yok mu devletin odemesi icin diye sorduk bilmiyorum dedi sasirdim orda bir karisiklik oldu anlamadi soruyu. sonra esimle konustular "hopp bana da cevirseniz" dedim bunlar takildi kendilerince, ben sonucta sunu ogrendim kan pihtisi testini ve sperm sonuclarini al gel konusalim tup bebek denenebilir:))