hb canlariimmm kisss derüünn anam ismin yoktu bende yoksun zannettim bacuuuu hic atlarmiyim seni yaa nasilsin bakiimm özledik valla makbuuuuusssss gel bacum tam senlik buralar geelll
hoşbulduk derınım sagol cnm bende sızlerı özledım ben adet sancıları cekıyorum ve talıhıme gülüyorum artık bacım ya öyle
gökcem gelmıs cnm benım dualarımız senınle ınsallah kanda pozıtıf cıkıcak bıtanem:Saruboceq::Saruboceq:
ayyy aglamacım yaaa kendi kendime gülüyom şuandakaydirigubbakcemile3
dünde aynısı oldu...seni gördügüm gibi başlıyom şarkıyı söylemeyesırnaşık şey
aglamaaaa sebebim olma gayrı
aglamaaaa kalamam senden ayrı
aglamaa sil gözünün yaşını
valla tatlım çagrı atacak bile kontürüm yok yaaa(((
yoksa 40 kere arardım çok merak ettim.düşünüyorum telde bişy demiş miydi diye benmi unuttum acaba diyom ama yokk.en son ben evdev çıkarken konusmuştuk işte öglende...
hoşbulduk derınım sagol cnm bende sızlerı özledım ben adet sancıları cekıyorum ve talıhıme gülüyorum artık bacım ya öyle
gökcem gelmıs cnm benım dualarımız senınle ınsallah kanda pozıtıf cıkıcak bıtanem:Saruboceq::Saruboceq:
ebrarcıgım kendım ıcın degılde esım ıcın üzülüyorum o benden cok ümıtlenıyo bana yansıtmasada aralıkta doktora gıtcek umarım onda bı soru yoktur yoksa cok takar kafaya:çok üzgünüm:
ebrarcıgım kendım ıcın degılde esım ıcın üzülüyorum o benden cok ümıtlenıyo bana yansıtmasada aralıkta doktora gıtcek umarım onda bı soru yoktur yoksa cok takar kafaya:çok üzgünüm:
evet bersucum hepimiz biraradayız yine çok şükür .özlemiştim bu muhabbetleri .
inşallah böyle devam eder .bide CıVCıVıMDEN haber alsak çok mutlu olurdum .onuda çok özledim..
derinim araridim ben ama valla cok yaziyo burdan yaa bakalim eger mesaj falan atmassa ararim ben oldumu caniskoomm...
ben bilmiyorum valla canim nasil oldugunu