"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

makbusuumm gecmis olsun bacii yaa tam okumadimda ahh caniimm kardes baldan tatli valla allahim acil sifasini versin inss caniimm

sırnaşık şeysırnaşık şeydelüüüü güldürdün beni hafifletici sebepler heee:lepi:

ağlamacım çok değilmş kilon inşallah bebişin alır sen fazla almazsın .alırsanda boşver tadını çıkar kilo almak için güzel bir sebebin var .verirsin sonra canım..

gercekten günüm gelsene bacuuum nerdesin yaaa bacuumm gel kiss iki cift laf edelim ayooll özledik heee

kızlar belim çok agrıyor benim yaaa...zaten normalde de ayakta kalınca yorulunca felaket agrır..ama bugün iş bile yapmadım neden böyle acaba bi sorun mu var fıtıktan şüpheleniyom ben yaa(((

derinim pc açık kaldı heralde yoksa yazardı ..
valla nediyim abisinin durumu olmasa kızıcaktım çok merak ettim çünkü .öğlenden beri yok ...hayır herzaman haber verirya oyüzden ..

derinim pc açık kaldı heralde yoksa yazardı ..
valla nediyim abisinin durumu olmasa kızıcaktım çok merak ettim çünkü .öğlenden beri yok ...hayır herzaman haber verirya oyüzden ..

bendece pcaçık kalmıştır.
evet makbuşum daldı şimdi geçmişe...
kızlar yaa ben çıksam kızmazsınız dimi((
korayıma kıyamadım.yarın da izinli pc nin bi tadını çıkarsın..
yazık zaten 1 ay çalışmada yokksırnaşık şey

:roflol::roflol::roflol:
delüü koptum valla .çalışma yok haa
hadi git kocişinle ilgilen niye kızalım bitanem .kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hepiniz sağolun canlarım yaa kusuruma bakmayın neden diye sormamın sebebi öğleden sonra uyudum çok kötü rüya gördüm hala etkisindeyim üstünede bu fena oldum iyice ((
derinim yengem fenalaşmıştı yatıyodu öyle o yüzden ben yaptım yemeklerini korkmuşlar onlrda
neyse ben çıkıyorum şimdi eve gidiyorum daha bulaşıklarım duruyor onları yıkıyıp gelirim inşallah burda olursunuz.öpüyorum sizi

makbuşum kolay gelsin bacı .hadi görüşmek üzere .gerçi ben birazdan kaçıcam benimki gelir maçtan ..

ah canım benim rüya gördün demek..hayıra çıksın dicemde çıkmış çıkacaga zaten..neyse bu kadarla kalsın..Allah beterinden muhafaza etsin.git bebişim öptüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…