"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

evet canım yaa kış geldi toplandık yine ne güzel:)))
anladım derinim inşallah sorun yoktur canım..
inşallah yaa((

yaa biliyosun demek çok severim ben o şarkıyı.

genişliyon tabi kuşum şişkolancan yakında:CüvCüv:

anlıyorum canım galiba hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz bende hep eşime üzülüyorum canım her seferinde hüsran yaşıyo.
richim inşallah bişey çıkmaz canım .korkma herşey iyi olucak allahın izniyle..

bersucugum 3 aydır 28günde bır oluyorum yrn yanı günüm ama belkı eskıye döner dıye 30günde bırı kabul edıyorum oda cumaya denk gelıyo daha adet olmadım ama gelıyo anlıyorum ayaklarım karnım agrıyo mıdem bulanıyo hep öyle oluyo yanı sende varmı belırtı

ayy makbuşum geldi vallahada geldi billahada geldi gel bakiim nerdesin sen yaaa öldürdün meraktan,çagrı bile atamıyom aramadın da:çok üzgünüm:klava:

ebrarim civciv 9 ayda girmis ben baktim profiline ama yazmamis nedense en son o ayda giris yapmis yani surda bi ay önce falan iste neden yazmadiysa o kadar mera ediyoz oysakii lmaz:

derinim yaa gülme kiss valla zaten zayifim ben cok cekecem galiba bu agrilari bebek yerine sigana kadar acildikca acilirim kisss.....

hani makbusum kiss nerde bu kisss makbuuuussss yaz bacuuu

evet ağlamacım haber verseydi çok iyi olurdu neyse sağlık olsun iyi olsunda gelmesin napalım..
buarada sen kilo aldınmı canım .bulantı vrken nasıl genişliycen cano?

geldim kızlar yaa geçmişi okumadım annemdeyim şimdi..
tam yemek yerken abim aradı ağlayarak ameliyatlı parmağı kapıya sıkışmış patlamış (( acil oraya gittim hastaneye götürdük şükür bişey yokmuş 4 tane dikiş atıldı birde ezilmiş..sonra onlara gittim yemek yaptım selim geldi aldı kızlarda annemdeydi ordayız şuan.beyimiz maç izliyorda..
ee siz neden merak ettiniz bakim beni

derinim yaa gülme kiss valla zaten zayifim ben cok cekecem galiba bu agrilari bebek yerine sigana kadar acildikca acilirim kisss.....

hani makbusum kiss nerde bu kisss makbuuuussss yaz bacuuu

valla o agrılar normal işte canım kolaymı açılıyo heryanın balon gibi şişiyonsırnaşık şeyne güzell rabbim tamamına erdirsin canım benim hayırlısıyla:Saruboceq:

bersucum valla yigenin üzüyo beni bugün ama olsun valla katlaniyoz darisi siz dostlarimin basina inss canlariimm...

valla eger kiz olursa rumeysa
oglan olursa mert cem olacak allahim izin verirse
kizin ismi benden oglanin ismi esimden mert rahmetli babamdan cem ise esimin rahmetli arkadasindan 18 yasinda kaybetmis iste arkadasini neyse öyle iste caniimm

tatlım hayırlısı olsun dur bakalım çıkmadık candan ümit kesilmez valla bende hiç bi belirti yok kısmet beklemedeyiz

makbuşmu geldi ??
hadi hep beraber dövelim onu bizi merakta bıraktı .ay yok neyse geldiya çok şükür kıyamayız ona ...

yaaa çok geçmiş olsun bitanem yaaaa üzüldüm şimdi kıyamam aglamış bidee offf(((

bak bak bide niye merak ettiniz diyo ya delü yaaaaaa..seni hiç sevmiyoz ondan merak ettik:umursamaz:

amin derinim yaa hayirlisi bakalim ne yapalim o saglikli olsunda ben sismeye ragziyim kiss.....

makbus hg bacuumm rahatsiz ettik anam senide ne güzel oturacaktin anneciginle neyse gidebilirsin artik haber verdinya yeter bacuumm....
ebrarim yaa kilo almadim bacim 55.56 arasinda gidip geliyorum almadim henüz ama karnim ve belim agriyo ama rahim acilmaya basliyo diyolar bakalim hayirlisi yaaa

canım öncelikle çok geçmiş olsun .yaralıya sinek konar derler yaa .zaten sorun vardı .neyse bişey olmamış çok şükür ..

bide soruyomusun niye merak ettik diye .etmezmiyiz cano ?sen bizi merak etmiyomusun gelmeyince ...klava:klava:
hadi neyse hafifletici sebepler olduğu için affettik opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…