evet canım yaa kış geldi toplandık yine ne güzel:)))adet mi oldun canım ya daha erken değilmi sanki seninle günümüz aynı diye hatırlıyorumda 7kasım diye ay elkide karıştırmışımdır
ay kızlar kıştan nefret ediyorum ama hepimizi bir araya topladı yazın herkes gezmelerdeydi arık toplaşır bol bol muhabbet ederiz
inşallah yaaanladım derinim inşallah sorun yoktur canım..
ricim baciim inss hamissindir bacim onun sancisidir kiss adet oldunmu yoksa gününmü yaklasti
derinim bilmezmiyim o sarkida bana kardesimi hatirlatir asker sarkisi oldugu icin......
canlarim yaa acayip karin bel agrisi cekiyorum genisliyorum galiba yaaa nasil olacam allahim bilir kaydirigubbakcemile3
ebrarcıgım kendım ıcın degılde esım ıcın üzülüyorum o benden cok ümıtlenıyo bana yansıtmasada aralıkta doktora gıtcek umarım onda bı soru yoktur yoksa cok takar kafaya:çok üzgünüm:
hb bersuum nasilsin caniimm inss hersey yolundadir inss caniimm
derinim yaa gülme kiss valla zaten zayifim ben cok cekecem galiba bu agrilari bebek yerine sigana kadar acildikca acilirim kisss.....
hani makbusum kiss nerde bu kisss makbuuuussss yaz bacuuu
bersucugum 3 aydır 28günde bır oluyorum yrn yanı günüm ama belkı eskıye döner dıye 30günde bırı kabul edıyorum oda cumaya denk gelıyo daha adet olmadım ama gelıyo anlıyorum ayaklarım karnım agrıyo mıdem bulanıyo hep öyle oluyo yanı sende varmı belırtı
geldim kızlar yaa geçmişi okumadım annemdeyim şimdi..
tam yemek yerken abim aradı ağlayarak ameliyatlı parmağı kapıya sıkışmış patlamış(( acil oraya gittim hastaneye götürdük şükür bişey yokmuş 4 tane dikiş atıldı birde ezilmiş..sonra onlara gittim yemek yaptım selim geldi aldı kızlarda annemdeydi ordayız şuan.beyimiz maç izliyorda..
ee siz neden merak ettiniz bakim beni
geldim kızlar yaa geçmişi okumadım annemdeyim şimdi..
tam yemek yerken abim aradı ağlayarak ameliyatlı parmağı kapıya sıkışmış patlamış(( acil oraya gittim hastaneye götürdük şükür bişey yokmuş 4 tane dikiş atıldı birde ezilmiş..sonra onlara gittim yemek yaptım selim geldi aldı kızlarda annemdeydi ordayız şuan.beyimiz maç izliyorda..
ee siz neden merak ettiniz bakim beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?