"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kız loçkam valahi bana öğle yapsalar al derim yemek yemeyin zıkım yeyin derim tövbe tövbe

bizim sülalemiz ascı banada bulaşmış ama bende cesaret edemem kovarım onları zaten oraya gelen yemek yapmak içinmi hayı ya sesini ya evini göstermek için geliyo funda dün tvdeydi gene beyaz evi olan

umursama sennn görücez yavrımm ben 2 gecedir akşam yemeğinde sadece elma ve yeşilçay içiyorum ohhh kocişe düdüklüde tavuk haşlama yapıyorum sebzeli belkim göğüs yerinden acık yerim

hoşbuldum kızlar telefon geldi ondan yazamadım ben iyiyim sizler nasılsınız
derinişkom rejimi bozmuşun.....olsun tatlım olsun arada kaçamak yapmak lazım

bak bakbana laf attı kaçtı karı görüyonuz muuuklava:
kızz o kadarda olsun arada nannnn rejim yapcam diye herşeyi kesmicem delüüü..aç kalarak rejim olmazzzzzzzsırnaşık şey

valahi makberim sen iyi götürüyon maşalah
kız kocişyle çikolata yemiş niye çok görüyon

hele o oynamaları varya hazırda bekliyolar sanki kapı ziline oynucaklar sanki aralarında bikacını sevdim ben

bizim sülalemiz ascı banada bulaşmış ama bende cesaret edemem kovarım onları zaten oraya gelen yemek yapmak içinmi hayı ya sesini ya evini göstermek için geliyo funda dün tvdeydi gene beyaz evi olan

aynen ya evlerini sergiliyorlarr resmen gösteriş ne kadar ayıp.

makbuşşşş seninki de marifet degil annem söyliyim sana ben.öyle aç kalarak olmaz..akşam yemeginde elma ve çayla durulmaz kuşum kendini hasta edersin benden söylemesi..bende bugün düşündüm tavuk alıp haşlıcam yagsız yicem kızartmadan akşamları...sende öyle yap tavuk ye az da olsa iki yudum çavdar ekmegini yee yapma öyle.

bak bırokolide cıktı karnıbaharıda onuda hasla ya yoğurtla yada az zeytinyağı ve limonla ye tok tutuyo

derin ye sen bakma yarın devam edersin hem bi çikolatadan ne olurki

he kız şaka bi yana diyom yaa hepten herşeyi kesmedim.azalttım işte dikkat ediyorum.arada yerim yani çikolata falan..hergün olmamak kaydıyla yani..yagı azalttım ekmegi kestim onlar çok önemli.

ben yapıyorum zaten nurcum kafaya koydum valla.canım neler neler istiyor ama asla bozmayacağımm

bu arada o bir çikolata dediğin 485 calori canımmm

olsun nan arada yerim ben bananeeeeekaydirigubbakcemile3
kızım vericem görüceksin yavaş da olsa vericem.vallah dikkat ediyom makbuşum..sabah çayımı tek şekerli içtim..okumusundur..ekmegime yag sürmüyom artık...beyaz ekmek hiç yemiyorum...sirkeli suyu da içiyom...acıkınca aralarda meyve yiyorum..bi tek çikolata kaçtı işte:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…