kaçmış derin hanımm valla onun dediği gibi değil aç kalmıyorum gayet rahatım yani syrıca bol bol su içip elma yiyorum..merak etmeyin beni ayrıca en fazla 2 dilimde çavdar ekmeği yiyorum..neyse ben kaçtım kociş geliyor masayı hazırlıyım yemeklerim oldu bile öpüyorum sizi çok yemekten sonra gelirim
canım üzülme yaa vardır bunda da bir hayır inşallah ilaçlar fayda ederde önümüzdeki ay başlarsınselam arkadaşlar .az önce geldim doktordan ..şuan annemlerdeyim..
tedavi iptal malesef kist erimemiş ayrıca tsh hormonumda yüksek çıkmış .diğerleri çok iyi dedi doktor ama kistle tedaviye başlıyamam riske atamam dedi .mafoldumbenmafoldumben doğum kontrol ilacı verdi kafamçokkarıştıkist erisin diye .tedavi 1 ay daha bekliycek yani .buarada dahiliyeye gidip tsh için ilaç yazdırmamı söyledi .bende durumlar böyle canlar .fazla üzülmedim herşeyde hayır vardır .
sizlerde iyisiniz inşallah .gece görüşürüz .öptüm sizi...
gözün aydın semacım hayırlısı olsun tatlım sakin ol dua et bol bolnehaber makbercim kız ben aşılamaya başladım özel tüp bebek merkezinde olucak ne olur dua edin:Saruboceq::Saruboceq: bacılarım her an her dakika kalp atışlarım yükseliyor ne yapacagımı bilmiyorum:çok üzgünüm:
nehaber makbercim kız ben aşılamaya başladım özel tüp bebek merkezinde olucak ne olur dua edin:Saruboceq::Saruboceq: bacılarım her an her dakika kalp atışlarım yükseliyor ne yapacagımı bilmiyorum:çok üzgünüm:
canım üzülme yaa vardır bunda da bir hayır inşallah ilaçlar fayda ederde önümüzdeki ay başlarsın
gözün aydın semacım hayırlısı olsun tatlım sakin ol dua et bol bol
selam arkadaşlar .az önce geldim doktordan ..şuan annemlerdeyim..
tedavi iptal malesef kist erimemiş ayrıca tsh hormonumda yüksek çıkmış .diğerleri çok iyi dedi doktor ama kistle tedaviye başlıyamam riske atamam dedi .mafoldumbenmafoldumben doğum kontrol ilacı verdi kafamçokkarıştıkist erisin diye .tedavi 1 ay daha bekliycek yani .buarada dahiliyeye gidip tsh için ilaç yazdırmamı söyledi .bende durumlar böyle canlar .fazla üzülmedim herşeyde hayır vardır .
sizlerde iyisiniz inşallah .gece görüşürüz .öptüm sizi...
ALLAH yardımcın olsun arkadasım kalbini ferah tut umarım bu sıkıntıların ilk ve son olur bebeğin hiiiiiiiiiiç bırakmaz seni ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?