"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ebrarcim derdimiz kist olsun, zaten garip ama dogum kontrol hapi kist olmasa da bizim gb cok zor hamile kalanlara verilen bir ilac cunku arkasindaki aylarda kadin bir ay yumurtlamadigi icin daha saglikli yumurtluyor ondan zaten hamilelik erken bitince "dusugun ayagi icerdedir denirmis" o sirada da yumurtlamiyon ya sonrasinda kaliteli geliyor yumurta, o yuzden kim bilir bu kist belki cok daha iyi bir yumurtan olmasina nasip olucak, biliyorsun bazen bir seye uzuluruz ama sonra donup "aa iyiki oyle olmus deriz"

nuruncum ya sana hep bir sey sorucam goremiyorum, merhaba oncelikle bu formda karsilasamdik cok. sen Kur'an_i Kerim hocasisin degil mi? hepimizden iyi bilirsin, Kur'an da subyan diye bir ... var mi? dogru mu kadinlarin subyan muskasi tasimasinin iyi geldigi? benim pek inanasim gelmiyor boyle seylere? ama bazilari Kur'an da var diyor ben hic denk gelmedim o yuzden sana sormak istedim.

kızlar hamılleık belırtılerınde ıllakı belırtımı gerek bu bebk sessız sessız gelmezmızemuszemus

günüm bendede belırtı sıfır 3gündür adet olcakmısım gıbı sancım var 4 aydır 28günde bır oluyodum normal sartlar altında ıkıgün gecmıs görünüyo ama ondan öncekı zaman göre yanı 30günde bır olmama göre bgn günüm ama adet olcam cok bellı yınede belkı dıyorum tabı bızde nerde o sans

aa ben ped koymustum o derece emindim gelecegine gelmemisti, regle belirtisi ayni hamilelikliginbasinda. hicbelli olmaz. ama senin gununu tespit etmistik richim, kacinci gunde yumrutlamistin?

Son düzenleme:
bir de kizlar cok enterasan bir sey ogrendim kendimle ilgili size de ibretlik ders olayim: ben 14. gunde yumurta catliyor onbeste olay bitiyor saniyordum hatta bitince tupumde sanci oluyor diye doktora kac kez sordum o da ovulasyonda agri normal ama bitince olmasi normal degil demisti. neyse bu ay 14. gunun aksami gittim doktora bana yarin hatta belki oteki gun catlar dedi yani 15. veya 16. gun gercekten de dun o ovulasyon bitince var olan sandigim sanci oldu ve hala devam. yani 15. gun gece basladi sanci. ve daha ilginci hamile kaldigim ay bilmeden 15. gun denemistik biz!!! ama 13te de denedigimiz icin ben hep 13.de saniyordum bebegin geldigini.
kisacasi kizlar bunun bir ya iki gunu yok demekki 13_15 veya 12_14 mutlaka denenmeli en azindan benim icin. haa tabii 2 yilda cok kez tutturduk gunu ama anliyorumki bazen de kacirmisim!!

:ecrin_bebek:

est öncelikle sübyan .... dediğini anlamadım ayet demek istedin galiba ben öyle bişey duymadım ama şüphesizki rabbim teala herseye bi sebep gizlemiştir nasılki nazar ayeti varsa ve bu kesin ise böyle bi sure yada ayet olsa idi duyulurdu ama kanımca yok sübyan bebek demek bende duydum hamile kadınlar takınca bebekleri düşmezmiş rabbim rızkını vermişse kadın tas altında kalsa bebeğe bişey olmaz kızlar böyle şeyler aılıp takmayın KURANI KERİM öyle bi ince dildirki yanlış yazarlar ALLAH korusun önüne gecen şimdi karalıyo bişeyler ben yıllarca eğitim gördüm şu için şunu oku demeye korkarım ama güvenilir alimler belirttiyse amenna ya zaten KURAN başlıbasına bi dua mutlaka herkes bi fatiha suresi olsun biliyordur bunu sık sık okuyalım içinde YALNIZ SANA İBADET EDER YALNIZ SENDEN İSTERİZ diye bi ayet geciyo ALLAH bize isteyinki vereyim diyor biz falanca filanca hocaya gidip muska yazdırırsak rabbimin zoruna gider imtihanımızı zorlastırır biz hele ben aciziz rabbim cansız ağaclara topraklara can veriyo bizemi vermicek dimi yaaa canım kısa tuttum basınızı sisirdim kısaca öyle bişey duymadım ama gene arastıracam hepimiz yaradana el acıp yalvarırsak :ecrin_bebek:
bebelerimiz gelir bize birbirimize dua edelim

evet nuruncum ben de inanmak istemiyorum boyle seylere ama korkutuyorlar iste, hep bir bilene sormak istemistim ondan soruyorum. ya turkce karakterlerim yok nasil yazildigina da emin degilim ummu subyan diyorlar, uc harflilerden ay yazarken bile korkuyorum ondan acik yazamadim guzelim:))
ama bana da cok sacma geldi duyunca cunku bir bebegi var eden de dunyaya gelmesine izin veren de ancak Allah'tir. bunu bile bile belki de hic sormamak lazim. iste yillarca bekleyince insanlar net olan kafalari bile karistiriyorlar. sagol canim cevap verdigin icin. bu arada ne demek uzatmak, uzun uzun yazki, iyice ogrenelim bunlar cok degerli yazilar.

aaa valla ilk defa duydum o üç harflilerin ismini nerden duymuşlar sakın ha bunları yazanlar demekki bunlarla uğrasıyorlarki böyle muska cıkarmışlar biz o ... konusmaz ve ikidebir anmaz ve banyoda dikkat edersek kendimize bize yanasamazlar canım bilmediğiniz seyleri alıp yemeyin takmayın ALLAH kurusun zaman kötü fitneciler coook para ugruna neler neler yapıyolar bizim hitabımız var içimiz daralınca kuran bilmesek bile dua edelim içimizden ama kesinlikle öyle hocalara hoca bile denmez ama dil alıskanlığı pirim vermeyelim

ben konuyu tam anlaamadım gökcenin kanamasımı gelmiş tahlildemi oyle cıkmış netim gidip geliyoda

dimi ya derin ne güzel demişsin ALLAH büyüktür mutlaka maddi manevi yolunuzu acacaktır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…