nuruncum ya sana hep bir sey sorucam goremiyorum, merhaba oncelikle bu formda karsilasamdik cok. sen Kur'an_i Kerim hocasisin degil mi? hepimizden iyi bilirsin, Kur'an da subyan diye bir ... var mi? dogru mu kadinlarin subyan muskasi tasimasinin iyi geldigi? benim pek inanasim gelmiyor boyle seylere? ama bazilari Kur'an da var diyor ben hic denk gelmedim o yuzden sana sormak istedim.
evet nuruncum ben de inanmak istemiyorum boyle seylere ama korkutuyorlar iste, hep bir bilene sormak istemistim ondan soruyorum. ya turkce karakterlerim yok nasil yazildigina da emin degilim ummu subyan diyorlar, uc harflilerden ay yazarken bile korkuyorum ondan acik yazamadim guzelim:))
ama bana da cok sacma geldi duyunca cunku bir bebegi var eden de dunyaya gelmesine izin veren de ancak Allah'tir. bunu bile bile belki de hic sormamak lazim. iste yillarca bekleyince insanlar net olan kafalari bile karistiriyorlar. sagol canim cevap verdigin icin. bu arada ne demek uzatmak, uzun uzun yazki, iyice ogrenelim bunlar cok degerli yazilar.
kızlar sonucum negatif kib öptm
:çok üzgünüm: gökçem canımmm şuanki psikolojini anlıyorum lütfen çok yıpratma kendini...illa tüp bebekle olacak diye birşey yok canım üzme kendini nolur...Rabbim büyük ne desem boş teselli etmez biliom ama napiyimmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?