"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ay ben delirecem net gidip geliyo kablo eskiymiş daha gelip değiştirecekler sinir oldum derin sen nasılsın

hiç işte kızlar nasıl olayım üzüldüm dogal olarak ama elden de bişy gelmez.Allah hayırlısını versin((
nurucum çok degerli şeyler yazmışsın canım sagol..cidden ben dualrın gücüne çok inanıyorum öyle de olmalı..o dediginiz sübyan duasını bende forumda okumustum inanmadım açıkçası.duamızı okuyup yattık mı bişycik olmaz..fatiha,felak,nas,bide ayetel kürsi şifa duları bunları mtlaka okumak gerek.

kızlar ben şimdi çıkıyorum kusura bkmayın çok öptüm annemdeyim şarj bitiyo canlar.hoşçakalın.

aaaa ben foruma bi bakacam sübyan kimmiş :sm_cool: tövbe tövbe bakayım inş bulurum

:a015:benneyaptımki:1no2::1no2:selam arkadaslar ben araniza yeni katildim ben umudunu yitimis biriyim nasil yasarim bilemem ama yasiyorum iste

:a015:benneyaptımki:1no2::1no2:selam arkadaslar ben araniza yeni katildim ben umudunu yitimis biriyim nasil yasarim bilemem ama yasiyorum iste

hoş geldin umudunu niye yitirdinki böyle düşünme bu kadar üzülmene sebebi bilmesemde burda olmandan azda olsa anladım hepimiz aynı derttan müzdaribiz ALLAH baska dert vermesin sevdiklerimizin acsısın göstermesin kaydirigubbakcemile5

selam canım dur bakayım niye böyle düşünüyon şimdi?umutsuzluk diye birşey yok tatlım.tedavi sürecin nasıl işliyor?yada oluyor musun tedavi sorun neymiş bilgi verirsen birşeyler paylaşalım rahatlarsın canım.

derincim sen nasilsin?
hiç işte bebişim nasıl olsun.sen iyisin inşallah canım.

günüm,demin aceleden dogru düzgün okuyup yorum yapamadım canım kusura bakma.
evet canım bence 12 den itibaren 16 ya kadar hergün denenmeli...çatlamıştır deyip kenara atmamak gerek...inşallah tutturmuşsundur..şeyi anlamadım yanlız bu ay da 15 de mi ilişki oldu yoksa kaçırdıgından kastın bu ay mı canım?

nurucum nasılsın canım?

derincim iyiyim amaan ev hali yemek yaptım sitedeki yemek tariflerine bakıyodum ay şimdi eşim aradı görümcemin 15 yasında oğlu var ateşlenmiş çok hastaymış sağlıkocana götürmüşler güya domuz gribi demişler görümcemler hemen acile götürmüşler güya diyorum ya abartıyolar ALLAH ın zoruna gitmesin ama onlar öyleler abartırlar sonra bişey cıkmaz gerçeksede ALLAH korusun çok merak ettim valla sen napıyom rejim nasıl gidiyo tatlım..

aa ben ped koymustum o derece emindim gelecegine gelmemisti, regle belirtisi ayni hamilelikliginbasinda. hicbelli olmaz. ama senin gununu tespit etmistik richim, kacinci gunde yumrutlamistin?

evet güncüğüm tespit etmıstık cnm benım bende senın gıbı yalnıs bılıyomusum buay ovülasyon testı kullandım 14 15 ı gıbı yumurtlamam gerekken 17 18ınde cıft cızgı gördüm yalnıs buılıyomusum yanı cnm belkıde rastgetıremedık ya bu ovülasyon testıne bayıldım doğrusu güncüğüm ovulasyon bıtıyo test sılıklesıyo sonrada calısma yok:jeyyar:hala tık yok sancı var kendılerı yok ama belırtıde yok oyüzden pek ümıtlı degılım acıkcası:bbo:hayırlısı olsun

ayyy canım yaa inşallah degildir off napıcaz böyle yaaa((çok geçmiş olsun...
rejim iyi gidiyo canım...bugün de idare ettim hiç kaçamak yapmadan.
iki gün önce tartıldıgımda tam 72 idim..bugün tartıldım aynı tartıda 71im..aslında dün başladım sirekli suya ama birkaç gündür dikkat ediyodum yediklerime.yani ortalama 3 günde 1 kilo vermişim buna bile sevindim...hatta tartıdan bi kaç kez inip ayarladım yanlışlık olmasın diye ama tam olarak 1 kilo verdim yani.
canım adetin bugündü senin inşallah vardır bişeyler cnm yaaa...

canım umarım istediğin kiloya erersin ay bende seytanın bacanı kırsamda baslasam sirkeli su iyi ama midene dikkat et sevel gözükmüyo nerdeki ???

derıncıgım hıc sanmıyorum gülüm ya dedım ya 4 aydır 28günde bır oluyorum normal sartlar altında 2gün gecmıs görünüyo ama gecmıste 30günde bır oluyodum onu kayle alırsak bgn mafoldumben

canım umarım istediğin kiloya erersin ay bende seytanın bacanı kırsamda baslasam sirkeli su iyi ama midene dikkat et sevel gözükmüyo nerdeki ???
başlarsın ya yorumları okuyodum bende...baya olumlu sonuçlar almış herkes..
bide yagları yakması çok güzel..biri demiş ki 3 kilo vermiş ama görenler 10 kilodan aşagı vermemişindir diyomuş.yani niceltiyo canım...sevali bilmiyom valla işleri var heralde.
derıncıgım hıc sanmıyorum gülüm ya dedım ya 4 aydır 28günde bır oluyorum normal sartlar altında 2gün gecmıs görünüyo ama gecmıste 30günde bır oluyodum onu kayle alırsak bgn mafoldumben

canım farzedelim gününde olacaktın da 2 gün geçti diyelim..peki senin şimdiye kadar en çok kaç gün gecikirdi..şaşmazmıydı hiç?bugünse bile günün gelmedi bak hadi hayırlısı.

cnm sasmazdı dıye hatırlıyorum hatta erken oldugum olurdu 3gündür sancım var ama gelen gıden yok yrnda beklım bakalım hayırlısı ama olcam ya bende o sans nerde derıncıgım ya

cnm sasmazdı dıye hatırlıyorum hatta erken oldugum olurdu 3gündür sancım var ama gelen gıden yok yrnda beklım bakalım hayırlısı ama olcam ya bende o sans nerde derıncıgım ya

öyle deme gülümm Allah büyük belki vardır bişeyler.bekle bakalım 1-2 gün daha hayırlısı.

hayırlısı derıncıgım son aylar zaten olmazsa bızde aralıkta tedavıye start vercez

kımse yok bende cıkım barı görürsem kırmızızları gelır yazarım kızlarkaydirigubbakcemile3akannehirdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…