:a015:benneyaptımki:1no2::1no2:selam arkadaslar ben araniza yeni katildim ben umudunu yitimis biriyim nasil yasarim bilemem ama yasiyorum iste
:a015:benneyaptımki:1no2::1no2:selam arkadaslar ben araniza yeni katildim ben umudunu yitimis biriyim nasil yasarim bilemem ama yasiyorum iste
hiç işte bebişim nasıl olsun.sen iyisin inşallah canım.derincim sen nasilsin?
bir de kizlar cok enterasan bir sey ogrendim kendimle ilgili size de ibretlik ders olayim: ben 14. gunde yumurta catliyor onbeste olay bitiyor saniyordum hatta bitince tupumde sanci oluyor diye doktora kac kez sordum o da ovulasyonda agri normal ama bitince olmasi normal degil demisti. neyse bu ay 14. gunun aksami gittim doktora bana yarin hatta belki oteki gun catlar dedi yani 15. veya 16. gun gercekten de dun o ovulasyon bitince var olan sandigim sanci oldu ve hala devam. yani 15. gun gece basladi sanci. ve daha ilginci hamile kaldigim ay bilmeden 15. gun denemistik biz!!! ama 13te de denedigimiz icin ben hep 13.de saniyordum bebegin geldigini.
kisacasi kizlar bunun bir ya iki gunu yok demekki 13_15 veya 12_14 mutlaka denenmeli en azindan benim icin. haa tabii 2 yilda cok kez tutturduk gunu ama anliyorumki bazen de kacirmisim!!
nurucum nasılsın canım?
aa ben ped koymustum o derece emindim gelecegine gelmemisti, regle belirtisi ayni hamilelikliginbasinda. hicbelli olmaz. ama senin gununu tespit etmistik richim, kacinci gunde yumrutlamistin?
ayyy canım yaa inşallah degildir off napıcaz böyle yaaaderincim iyiyim amaan ev hali yemek yaptım sitedeki yemek tariflerine bakıyodum ay şimdi eşim aradı görümcemin 15 yasında oğlu var ateşlenmiş çok hastaymış sağlıkocana götürmüşler güya domuz gribi demişler görümcemler hemen acile götürmüşler güya diyorum ya abartıyolar ALLAH ın zoruna gitmesin ama onlar öyleler abartırlar sonra bişey cıkmaz gerçeksede ALLAH korusun çok merak ettim valla sen napıyom rejim nasıl gidiyo tatlım..
canım adetin bugündü senin inşallah vardır bişeyler cnm yaaa...evet güncüğüm tespit etmıstık cnm benım bende senın gıbı yalnıs bılıyomusum buay ovülasyon testı kullandım 14 15 ı gıbı yumurtlamam gerekken 17 18ınde cıft cızgı gördüm yalnıs buılıyomusum yanı cnm belkıde rastgetıremedık ya bu ovülasyon testıne bayıldım doğrusu güncüğüm ovulasyon bıtıyo test sılıklesıyo sonrada calısma yok:jeyyar:hala tık yok sancı var kendılerı yok ama belırtıde yok oyüzden pek ümıtlı degılım acıkcası:bbo:hayırlısı olsun
başlarsın ya yorumları okuyodum bende...baya olumlu sonuçlar almış herkes..canım umarım istediğin kiloya erersin ay bende seytanın bacanı kırsamda baslasam sirkeli su iyi ama midene dikkat et sevel gözükmüyo nerdeki ???
derıncıgım hıc sanmıyorum gülüm ya dedım ya 4 aydır 28günde bır oluyorum normal sartlar altında 2gün gecmıs görünüyo ama gecmıste 30günde bır oluyodum onu kayle alırsak bgn mafoldumben
cnm sasmazdı dıye hatırlıyorum hatta erken oldugum olurdu 3gündür sancım var ama gelen gıden yok yrnda beklım bakalım hayırlısı ama olcam ya bende o sans nerde derıncıgım ya
kısmet canım tedaviye gerek kalmaz inşallah fıstıgım.hayırlısı derıncıgım son aylar zaten olmazsa bızde aralıkta tedavıye start vercez
kımse yok bende cıkım barıgörürsem kırmızızları gelır yazarım kızlarkaydirigubbakcemile3akannehirdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?