derin burdamısın gözükmüyon ?benmi göremiyom? hani inceldin ya :roflol:
derin alınmadın dimi
makber naber benim moralim azda olsa düzeldi eşim dün sperm testi yaptırmış dr iyi demiş 45 milyon olmuş morfolojide iyi ay nasıl sevindim bilemezsin ayın 8 10 12 günleri ovulasyon günüm ay umarım o zamana kadar gene çogalırlar aranızda sonuçlardan anlayan varmı yazsam çünkü dryle ben konuşmadım
günüm saol tatlım çok haklısın umarım herşey güzel olur .bunu daha önceki kadındoğumcumda söylemişti .bide çok ilginç bişey oldu ben hiç sağdan yumurta veremezdim .tedavilerimde bile kontrolde sağdan yumurtladığımıda öğrendim .buna inanılmaz sevindim .herşey güzel olcak bitanem hepimiz için..ebrarcim derdimiz kist olsun, zaten garip ama dogum kontrol hapi kist olmasa da bizim gb cok zor hamile kalanlara verilen bir ilac cunku arkasindaki aylarda kadin bir ay yumurtlamadigi icin daha saglikli yumurtluyor ondan zaten hamilelik erken bitince "dusugun ayagi icerdedir denirmis" o sirada da yumurtlamiyon ya sonrasinda kaliteli geliyor yumurta, o yuzden kim bilir bu kist belki cok daha iyi bir yumurtan olmasina nasip olucak, biliyorsun bazen bir seye uzuluruz ama sonra donup "aa iyiki oyle olmus deriz"
ebrarım cnm hayırlısı olsun cnm kıst gıder meraketme tsh düşer bukadr bekledk bır ay daha beklerız herseyın hayırlsıı cnm allah gönlüne göre verır ınsallah:Saruboceq:
sema785 cnm tedavın hayırlı olsun dularımız senınle :Saruboceq::Saruboceq:
makber naber benim moralim azda olsa düzeldi eşim dün sperm testi yaptırmış dr iyi demiş 45 milyon olmuş morfolojide iyi ay nasıl sevindim bilemezsin ayın 8 10 12 günleri ovulasyon günüm ay umarım o zamana kadar gene çogalırlar aranızda sonuçlardan anlayan varmı yazsam çünkü dryle ben konuşmadım
canım çok sevindim inan inşallah enkısa zamanda gelir meleğin .güzel haberler duymaya çok ihtiyacımız var ..:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?