• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

selam fıstıklar tekrar hayırlı cumalar diliyorum hepinize..
sabah yazık çıktım hemen evden erken çıktık kocişten habersiz yazdım sonra kızıyo sabah sabah rüyanda mı gördün diye :)))))
her neyse annemle gittim hastaney doktorla görüştüm aslında adetin3. veya 4. günü başlamak lazım dedi sonuçlarıma ve pataloji raporuma baktı kolmen ve başka bir ilaç daha verdi daha almadım adı okunmuyor :))) önümüzdeki ay başlıcaz nasipse tedaviye..

gökçemm kaçırdım senide bitanem o kadar ihtimale rağmen olmadıysa vardır bunda da bir hayır inşallah kendiliğinden gelicek yiğenimiz üzülme ne olur :((

şimdilik kaçıyorum annemdeyim kociş alıp eve götürücek gelirim yine öpüyorum sizi

kızlar günaydın hepinize hayırlı cumalar diliyorum rabbim gönlünüzdekini kabul etsin inş
güzel dualarınız ve tesellileriniz için sagolun dün hiçbişey yazamadan çıktım aslında sonuca kendimi hazırlamıştım ama insanoglu genede umut taşıyor içinde bilmiyorum çektigim sıkıntılarama mı yanayım yedigim igneleremi yoksa paraya mı bilmiyorum ama sadece kendimi biraz toparlamam gerektigini biliyorum rabbim büyük bir bildigi vardıda vermedi die düşünüp kkendimi avutuyorum düşünsenize 10 yumurtanın hepsi döllendi ama hiçbiri 5. güne kadar gitmedi rabbim ol demeyince işte onlar bile gelişmedi napabilirm bundan sonra bilmiyorum ama artık biraz uzak durmam gerek bu konuda halime şükür ediyorum belki hamileyken kaybedebilirdim günüm neler çekmişti o yüzden bende halende dua ediyourm rabbim büyük şeylerle sınamasın hayırlısıyla gelsin bebegim inş
rabbim hepinizin gönlüne göre versin belki sık girmeyebilirim biraz ara banada ii gelicek kib öpüyorum hepinizi

canimm gercekten oyle inan o dollenmeler cok cok saglikli olsaydi hamile kalir sonuna kadar da giderdi yasadiklarimin en azindan boyle dusunmene neden olmasina sevindim cunku gercekten cok dogru. kaybediceksek hic hamile kalmayalim daha iyi, Rabbim bana tekrar size de hic yasatmaz Insallah. inan cok agir bir psikoloji heme de icinde bebegi kolu bacagi kipir kipir gorurken.... ya da bundan da ck daha aci ornekler var o yuzden hep hayirlisiysa diye isteyelim kizlar her zaman. hic uzulme bir tanem bak bu denemeyle doktorlar icin cok cok onemli bir sey tespit edildi: kadinlar duzenli yumurtluyor ama ultrasonda anlasilmiyor ki yumurta yapisi dollenmeye musait mi tek anlasilma yolu tup bebek, sen de cok sukur anlasildi, ya da daha da onemlisi erkekte sperm testi cok iyi sonuc veriyor ama bazen spermin dolleme gucu olmuyor tek anlasilma yontemi tup bebek surecinde dolluyor mu dollemiyor mu gormek, cok sukur siz de bu iki sorunun da olmadigi anlasildi. senin rahimdeki perde de alindigini gore artik sen sebepsiz infertelite bile degilsin sadece zor hamile kalan kadinlardansin.
arastirirsan aslinda sebepsiz infertelite denen olgularda yukarda yazdigim yumurta ve sperm konusu oluyormus ve sadece tup bebekle anlasiliyormus.
o yuzden bu sonucun inan bana sukredilcek kismi var bir tanem.
bir de gokcecim su an senin yumurtaliklarin uyarildi onumuzdeki iki uc ay dogal ahamile kalma sansin artti, verilen parayi da yukarda saydiklarimin test parasi olarak gor birtanem.

Son düzenleme:
selam güzeller çok şükürki bu haftayıda bitirdim hafta sonuna ulaştım tatil gibisi yok valla
yemek işine başlıcam sonra görüşürüz

makbuşcum tedavin hayırlı olsun tedaviye başlamak bile rahatlatıp umut veriyor canım bende öyle olmuştu inşallah herşey güzel olur senin için
bakalım bende klomen işe yaradı mı yarın adet günüm umarım gelmez kırmızılarrrrrr

iyi günler kızlar anca girebildim ama kimsecikler yok seval bi sen varsın şimdi gördüm naber iyimisin???

ay benim netim gidiyo beni delirtti son olarak yazayım cıkayım dedim bize gelen kablolarda sorun varmış yarın degiştireceklermiş evde yoktum yeni geldim sonra görüşürüz

hoşbulduk sevalım ben sana küstüm hıh bana cvp yazmadın öğlenzemuszemus:kedi:kaydirigubbakcemile:asigim:

ay günüm korkuyorum ya hıc belırtı yok adet sancımda kesıldı sadece kasıgıma agrı gırıyo arada hanı bıde gec döllenme oldu ya bekleyebıldıgım kadr beklıcem yıne kurban olmucam bıde dua edıyorum hamıle degılsem gelsın adetım dıye test var evde 3 tane

oy canım benim neye cevp yamadım ki ne sordun canom
bugün baş dönmelerim çok iyi değilim ondan canım hemen telafisnin yapayım

kiz deli yap iste aa ne korkuyon degilsek degiliz hic korkma buna! bosuna kendini de germe yap bir test kurtul. yalniz su var 17. gun yumurtladiysan 30. gunde hastalanirsin. ama belirtin kesilmis anam heveslendirmek gb olmasin ben de oole olmustu gunum birkac gun gecince adet belirtim kesilmisti. ama bak en guzeli ne biliyor musun, yapican testini korkmuycan uzlmuycen sadece pozitif ise sevincten agliycan:)))))))))

saka yapıyom sevalım ya cnm bırıne küsmek ıstedizemuszemuszemuszemus
gecmıs olsun basın neden dönüyo hayırdır dostınekstendır kesın

seval niye basin donuyor? kacinci gundesin? aaa yeter birimiz oyle ya da boyle hamile cikacagiz buay bu kadar negatif haber yeter,

riçhim canm inşalah rriçhim hamişsindir her şeyi oluruna bırak canım
rahat ol ama insan olamıyo demi canım hayırlısı olsun canım her şey gönlünce olsun

Back
X