• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

aynen öğle loçkam sabah sabah delirdim yaanlayacağın bugün akşamakadar cinsmüşterilerim olacak
sağol yelovcum amin canım

derincim bahardanhaber almışsın canım bu cumamı kürtaj olacak

yok canım olmuş çoktan..o bize gidiyorum dua edin dedigi dönemde yanii.
bu arada sevalim makbuş aradı o bugün doktora görünecekti unuttum benkaydirigubbakcemile3neyse hayırlısıyla klomene başlayacakmış adetinin 3günü heralde...öyle yani şimdilik..hayırlısı inşallah .:Saruboceq:

ben geldım gökcem gelmıs cnm benım dedıgın gıbı herseyde vardır bı hayır güçlü olmamaız gerek senı cok sevıyoruz unutma cnm benımopuyorumnanaktan

ay iyi çok sevindim canım doktorunumu değiştirdi iyiy etmiş inşalah heyırlısı olur onun için
ya demek çoktan yazmış eeee yani kürtaj oldu bu kıza bi r şeym i oldu alah korusun ya

ayy makbuş tedaviye mi başlıyo,hayırlısıyla olur inş tez zamanda
sizinde tabi kızlar Allah tez zamanda evlat nasip etsin ve kucağınızada sağlıcakla almayı nasip etsin

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ben geldım gökcem gelmıs cnm benım dedıgın gıbı herseyde vardır bı hayır güçlü olmamaız gerek senı cok sevıyoruz unutma cnm benımopuyorumnanaktan
riçim hoşgeldin canım.başka bi topicte kalmış sayfa.odamı topluyodum canım...nasılsın?
ay iyi çok sevindim canım doktorunumu değiştirdi iyiy etmiş inşalah heyırlısı olur onun için
ya demek çoktan yazmış eeee yani kürtaj oldu bu kıza bi r şeym i oldu alah korusun ya

canım boş gebelikmiş işte atlatmış ama şükür...

riçhim hoşgeldin nasılsın canım bu olıvasyon testini bir defalıkmı alıyon gebelk testi gibi bir defalıkmı oluyo
hıııııııı çok şükür loçkam iyi be atlatsında gidiş o gidiş daha görünmüyo

ıyıyım derınım nasıl olum 31.gün beklıyorum ıste bgn adet sancım yok dün aksamdan berı kasıklarıma ara ara ıgne batarmıs gıbı batıyo ama belırtı yok hala dua edıyorum degılsemde adet olum gecıkmesın ümıtlenmım dıye cnm mafoldumben

riçhim hoşgeldin nasılsın canım bu olıvasyon testini bir defalıkmı alıyon gebelk testi gibi bir defalıkmı oluyo
hıııııııı çok şükür loçkam iyi be atlatsında gidiş o gidiş daha görünmüyo

hoşbulduk cnm benım
yok bı seferlık olmuyo sevalım ıcınde 22 cubuk oluyo adet bıttıkten sonra ovülasyonunu tespıt etmek ıcın hergün yapıyosun benımkı arttı bıle ovülasyon gerceklestıgı zaman cıft cızgı görüyosun ve cok rahatlıyosun ınankı ben hamıs kalmazsam dvm etcem buna bak gebelık bölümünde ovülasyon testı kullananla topıgı var bızımkının hemen altı orta daha acıklayıcı bak ıstersen cnm

tatlım 22 ytl ıste ıcınde 22 tane ovülasyon cubugu 4 tanede gebelık testı vardı
ınsallah sevalım ya gecıktı bakalım beklıyorum

ıyıyım derınım nasıl olum 31.gün beklıyorum ıste bgn adet sancım yok dün aksamdan berı kasıklarıma ara ara ıgne batarmıs gıbı batıyo ama belırtı yok hala dua edıyorum degılsemde adet olum gecıkmesın ümıtlenmım dıye cnm mafoldumben

oyy fıstıgım benim yaa kıyamam.canım dedigin gibi bencede..birşey yoksa gelsin de sıkıntıya sokmasın seni.ama varsada müthiş olur yaaa.

............................................

Son düzenleyen: Moderatör:
kımse kalmamıs ben gelınce herkes kacıyo :gitme:
görüşürüz kızlar

hayirlicumalarwh9eh6.jpg

Back
X