"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ah günüm ah yeni bitti adetim
beynim de beze büyümesi varya o yapıyo mafediyo beni ne yiyebilyomne bir ş
ey hemen midem bulanıyo günümcüm canım inşalah siz hamiş kalırsınız canım
riçhim bacım küs tatlım senin küsmelerinde hoş bacım

sevalcim sizi bizi yok kimin sirasi geldiyse Allah hayirlisini nasip etsin, sen de olabilirsin walla insan hic olmayacak saniyor ama oluyor iste. yeter ki hayirlisi olsun. ne zaman prolaktinini olctureceksin bir daha?

günüm bende 4 aydrı 28günde bır oluyroum gecen bırgün önce oldu 27.sınde ay bılmıyorum bacım korkuyorum benımkıne de söz verdım yapmıcam dıye sabah yaparım bakalım ne cıkıcak

günüm bizde senden ümıtlıyız haberın olsun ya 9.ayım bu ayda olmazsa aralıkta start vercez tedavıye hayırlısı olsun ya akıntı olsa yapcam bı belırtı olsa yapcamda yok yok anlamadım bacım ya

sevalım gecıcek bacım hepsı gecıcek allahın ıznıyle takma sen günün dedıdgı gıbı sızı bızı yok sırası gelen kalcak hamıs hep beraber sevınıcez

bana birinin hamile kalacagi hissi yine geldi kizlar bu hiss ne zaman gelse biri hamile cikiyor:))

ay hepimiz hamile kalsakta acaba kim bu demesek bende adaçayı acı elma yağını arastırıyorum gecti ama önümüzdeki ay yapacam inş bu gün okadar dua ettimki RABBİM acısın bizlere

ceylan gelmıs hosgeldın cnm nerelerdesın sen özledık senıopuyorumnanaktan
güncüğüm sen nıye öyle bı hısse kapıldın belkıde sensındır:asigim:

gökçem canım sonucuna üzüldüm allah inşallah peş,nden hemen doğal yolla veriri bitanem
richim seninde şüphen varmış sanırım inşallah bebişin seninledir bitanem
makberim tedavin hayırlı olsun canım meleğine bi adım daha yaklaş bakalım
günüm sen nasılsın bitanem ya geçmişe bakamadım pek öyle okuyabildiklerime yazıyorum bişiyler
sevalim sende burdaymışsın iyisin dimi bitanem
derinim ebrarım ağlamam bersum senam sevilim betoşum semam ve diğer kıslar yok karşılaşamadık onlarla öpüyorum hepinizi kızlar kendinize çok iyi bakınn

iyiyim richim ya nasıl olayım okul ev yazılılar yoğunum bu ara bide dediğim gibi pek girmiyorum nete artık bişiyde yapmıyorum öyle dinlenmeye aldım kafamı da vücudumu da takılıyorum kafama göre işte napıym sende iyisin inşallah

sağol ceylanım sende kendıne ıyı bak arada gel özletme kendını:1hug:

oh ıyı yapıyosun bacım aslında hepımızın öyle yapması lazım bende ıyıyım cnm aynı seyler hep ıste

rich seni doverim kiz, 9 ayda dnormal daha olur bacim belki de hamilesin hatta ama sakin 9 ayi kafana takma onlarca insan biliyorum bu aralar hamile kalan 9_11 ay arasi:)) yap sen sabah o testi sen kesin 9 aydir tutturamiyordun gunleri:))
ceylancim en iyisi dinlen bacim dinlenirken geliyor bu veletler:))
iyiyim ben de 14. gun doktora gittim ve sandigim gb 14. gunde yumurta daha catlamamisti 15 belki 16 bile olabilir doktor; bana kalsa 14 sanicaktim 15in gecip gittigini sanacaktim:))

gerci ceylancim o bahsettigim akinti gercekten 15de geldi 14. gundeki o kadar seffaf degildi:) gercekten en dogru sonucu akinti veriyor.

yok bacım 9ayı kafama takmıyomda sıkıldık tek cızgı görmekten artık:1no2:allah bılıyo tabıkı en hayırlısını rahatım oyüzden ılla adet olmum dıye dua etmıyorum bebiş yoksa olum dıye edıyorum ama esımı her aradıgımda oldunmu yoksa dıyo o benden daha cok üzülüyo sorunun kendınde olabılıcegını düşünüyo ona cok üzülüyorum cnm ya:gitme:senın dedıgın gıbı gec oluyomus ovülasyon belkıde ondandır olmazsam sabah yapcam testı bakalım neolcak cnm

gündoğmadan bişey soracam hani yumurta olmuşmu olmamışmı onu öğrenmek için dr ne diyosun yani hangi tahlili yapıyo benim bu gün 10 günüm bende muhakkak tutturamıyomdur sanki sayısal loto gibi 3.5 senedir tutmadı bende o tahlili yapayım bari eşimede keçiboynuzu kürüne basladım içmiyodu zorla diktirdim kafasına canım yazarsan sevinirim

richberry siz hiç dr gitmedinizmi canım bence gidin bize de bekleyin dediler bekledik mam bosuna bekledik keske ilk sene gitseydik ozaman baslardık tedaviye canını sıkma moralini yuksek tut ama bence git olmuyacak gibide düşünme daha yeni olur inşallah

makber hoş geldin grcmişi okudumda tedaviye basladım demişin ne tedavisine pek takip edemedimde ben ayrıca ALLAH şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…