sağol günümm amin inşallah canımmakbercim sok sevindim klomen kullanacagina, Insallah hayirli sonuc alirsin:)
teşekkürler bersucum yarın büyük gün desene inşallah fayda etmiştirde sanada sürpriz olurmakbuşcum tedavin hayırlı olsun tedaviye başlamak bile rahatlatıp umut veriyor canım bende öyle olmuştu inşallah herşey güzel olur senin için
bakalım bende klomen işe yaradı mı yarın adet günüm umarım gelmez kırmızılarrrrrr
ceylanımm hoşgelmişsin sağol bitanesi özledim seni yaa nasılsıngökçem canım sonucuna üzüldüm allah inşallah peş,nden hemen doğal yolla veriri bitanem
richim seninde şüphen varmış sanırım inşallah bebişin seninledir bitanem
makberim tedavin hayırlı olsun canım meleğine bi adım daha yaklaş bakalım
günüm sen nasılsın bitanem ya geçmişe bakamadım pek öyle okuyabildiklerime yazıyorum bişiyler
sevalim sende burdaymışsın iyisin dimi bitanem
derinim ebrarım ağlamam bersum senam sevilim betoşum semam ve diğer kıslar yok karşılaşamadık onlarla öpüyorum hepinizi kızlar kendinize çok iyi bakınn
richberry siz hiç dr gitmedinizmi canım bence gidin bize de bekleyin dediler bekledik mam bosuna bekledik keske ilk sene gitseydik ozaman baslardık tedaviye canını sıkma moralini yuksek tut ama bence git olmuyacak gibide düşünme daha yeni olur inşallah
cnm ben doktora gıttım hıc bı sorun yok esım gıtmedı ama o gıdıcek aralıkta
gündoğmadan bişey soracam hani yumurta olmuşmu olmamışmı onu öğrenmek için dr ne diyosun yani hangi tahlili yapıyo benim bu gün 10 günüm bende muhakkak tutturamıyomdur sanki sayısal loto gibi 3.5 senedir tutmadı bende o tahlili yapayım bari eşimede keçiboynuzu kürüne basladım içmiyodu zorla diktirdim kafasına canım yazarsan sevinirim
bacım araştıra araştıra uzman olduk zaten :))) buldunmu barim farklı bi kür
aa iyi sevalcim, olan mala olsun iyi olduguna cok sevindim, nuruncum bir sayfa once sana cevap yazdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?