"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

makbercim sok sevindim klomen kullanacagina, Insallah hayirli sonuc alirsin:)
sağol günümm amin inşallah canım
teşekkürler bersucum yarın büyük gün desene inşallah fayda etmiştirde sanada sürpriz olur
ceylanımm hoşgelmişsin sağol bitanesi özledim seni yaa nasılsın

cnm ben doktora gıttım hıc bı sorun yok esım gıtmedı ama o gıdıcek aralıkta

cnm ben doktora gıttım hıc bı sorun yok esım gıtmedı ama o gıdıcek aralıkta

gitsin valla bend eşükür bişey yok az iltihap var fitil kullanıyom ama eşimde sperm düşüklüğü var sayı biraz düzelmiş ama morfoloji düsük bence ihmal etmeyin hatta kasıma yeni girdik bu ay gitsin güzelim biz o zaman gitseydik ALLAHın izni ile çok yol kat etmiştik sigara içiyosa eşine bıraktır biz kadar onlarda önemli umarım oda iyi çıkar

nuruncum ultrasona gir 13. gun gb, doktor goruyor soyluyor kac gune catlar o yumurta, bir de reglen duzenli mi kac gunde bir oluyor? eger 28 ise reglenin ilk gununden say 13_15 mutlaka deneyin genelde ortasinda yumurtlarsin ya da richin aldigi yumurtlama testleri var gebelik testi gb idrarla yapiyorsun, yumurtladigimizda vucudumuzda degisen hormonlardan cift cizgi cikiyor demekki gunun yaklasti ya da o gun, cift cizgiyi gordugun gunler gun asiri dene.

seval cikti galiba, ya da bilgisayarin basinda degil neyse sonra gelir bakarim benimde cikmam lazim simdi optum hepinizi.

selam kızlar iyi akşamlaropuyorumnanaktan
sevalim ya öncelikle sana geömiş olsun diyeyim canım inşallah önemli birşey yoktur..

günümm delümmm riçe gaz vermişsin test konusunda:))ikimiz olsaydık kesin gaza gelir yapardızemuszemussen naptın cnm i,yisin inş?

bersum ohh tatilin tadını çıkar kuşum şööyyylee uzat ayaklarıı ohhh.melekler korusun u aç bidee yanında da çay yada kahve:)))ayy senin de günün yarın demek inşallahhh senden alırız güzel haber cnm yaaa:Saruboceq:

makbuşum canım benim.telde görüştük zaten kuşum uzun yazmıyom ondan.hayırlısı tatlım inşallah klomen vesile olur canım:Saruboceq:

nurucum selam canım nasılsın?öptüm seni de canım...

ceylanımmm aşkummm nerelerdesin yaaaŞenizyeminle topici açmadan aklıma sen geldin niye girmiyon diye yaaa bu kadar olur...gerçi hep geliyo girdigimde dee...özledim seni vallahi yaaa((bide cnm dedim ya girerken geldin aklıma,onunla birlikte dedim kendi kendime ceylan bigün bi gelirmişş haimleyim dermiş anammmmm keşkeeee:Saruboceq:dönüşün muhteşem olur yani kuşum:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…