"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

oy loçkam çok tatlı demi allah hepimize nasip etsin balım tatlı dilim valahi bal damlıyo ağzından

slm kislar ben geldim nasilsiniz bakim öncelikle cumaniz mübarek dualariniz kabul olsun derinimnasilsin baciimm

makbusum dr gitmisin bacim hayirli bi adim olur inss...
sevalim kayinin kaza yapmis aman cana gelmesinde mal önemli degil gecmis olsun caniimmm
nurunayn sen nasilsin bacim iyisin umarim valla senin ikizin olur büyük ihtimal ama olunca bana kizma cünkü biri beni mahvediyo ikisi seni ne yapar bilmem kiss

ağlamacım hoşgeldin nerelerdesin kız bakim
günüm gitnimi tatlım seni çok öptüm kb bacım

hb nurunayn cim nasil olayim yaa valla kötü gibiyim bütün gün karin agrisi bel agrisi birde bulanti bunlarla mücadele ettim biraz iyi gibiyim simdide sen nasilsin bakiimm

hb sevaliimm napayim bacum yaaa valla haberinizi makbustan aliyorum ama nete gírecek fazla dermanim olmuyo böyle iste gecmis olsun bacim

aa nurcum ikizin var demek evet ailede olunca ikiz seninde ikiz olma ihtimalin var..

aglamacım hoşgeldin canım sağol

ay inşallah canım Allah gönlüne göre versin :Saruboceq:
hb nurunayn cim nasil olayim yaa valla kötü gibiyim bütün gün karin agrisi bel agrisi birde bulanti bunlarla mücadele ettim biraz iyi gibiyim simdide sen nasilsin bakiimm

hoşgeldin canımm..kıyamam dayancan artık kuşum naapıcan annelik kolay degil:)inşş çok sürmez ama.

hayali güzel ama maddi manevi bakımı zor bende biliyom eh kader

ağlama ALLAH şifa versin gecer bu günlerde hep soracam unutuyom kaç yıllık evlisin bebek hemen oldumu tedavimi yoksa doğal yollamı?? çok sordum ama merak ettim

ağlamacım sağol canım hamişlik
nasıl gidiyo her şey yolundaır umarım
nuanaycım inşalah sende iki z doğurursun

y

ay bi hamile kalayımda gerisi ALLAH kerim annem yakın ama bakımı cok zor hayırlısı olsunda .....

benim fitil bitmek üzere acab kurudumu dr iç gecer dedi acaba ben gene alsammı bi kutu daha kızlar napayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…