"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kızlar bende müsadenizi isteyecegim.hoşçakalın. öptüm hepinizi.uzanayım biraz sırtım agrıdı...kasıklarımda acıyo zaten.

sevalim gittin mi kuşum öptüm seni.sanada iyi haftasonları canım.opuyorumnanaktan

canım geçmiş olsunn inşlah tedavilerinin karşılığını alırsında bebişin biran önce gelirr sana

selam benım gibi necok arkadas varmıs meger.vereliniortakvereliniortakvereliniortak

dahada cok olmaması dileğiyle allahım kimseyi bu yolda oyalama:Saruboceq:sın

bu zamanda bebeği olmayan okadar cokki kimbilir bu site dısında kac yüz kişi var herkesin kendine göre sıkıntısı var kimi olana bakamaz kimi bizim gibi hasret ceker :roflol:

ebrarcıgım neyapıyosun tam cıkıcaktım senı gördüm cnm nasılsın

canım yaa hadi hayırlısı inşallah .gelmiycek cano kırmızılar öyle umut ediyorum .allahım inşallah bebişin seninledir .buna çok ihtiyacımız var inan ..böyle güzel haberi duymaya ..
cano hadi hayırlı olsun .çok sevindim inan .inşallah hayırlısıyla kavuşacaksın bebişine .

bidenem sende saol .içimden gelenlerdi yazdıklarım.umarım herşey çok güzel olcak .yiğenimiz enkısa zamanda göbüşünde olucak .:ecrin_bebek:

yok cnm bı degısıklık daha gelen gıden yok ama belırtıde yok adet sancımda kesıldı anlamdım bacım ya bebiş yoksada bıran önce adet olum dıyorum ebrarım

ceylanım karşılaşamadık üzüldüm yaa .herşeyin yolunda olmasına sevindim .inşallah enkısa zamanda gelirsin ve hamiş haberini verirsin canım .özlüyoruz seni arada gel haber ver canım.hadi çok öptüm seni...

ebrarım kımsecıkler yok ya kac gecedır gıremıyodum bgn canımın içi işyerınde zehırlenmıs günü gecmıs peynır yemıs hastaydı erkenden uyudu mafoldumbenbende gırım dedım

richim yaa bilmiyorum ama hayır olur inşallah .keşke elindeki ovalosyon testlerinden bi denesen .çok merak ediyorum cano.allahım inşallah bebişin seninledir ..

hadi yaa çok geçmiş olsun canım .ay yazık doktora gittinizmi bari ?yoğurt yedirseydin cano..allah şifa versin..

gıtmıs cnm ya atesın yükselırse gel demıs doktor
ebrarım keske bı ısık olsa bılıyosun ovülasyon günü akıntı gelır ondananlarız testte cıft cızgı cıkar akıntıda yokkı yapım test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…