derinim ay çok seviniyorum yaa .sende karar verdin yaa bebiş için .herşey güzel olcak inanıyorum..
kız delüler yarın burda sirk varmış darıca kapalı spor salonuna geliceklermiş gerçi bugünden pazara kadar varmış biz gidicez nasipse resimde çekemmi sizin için
ha ha haaa çok komiksin delü karu :mymeka:çekerim belkim digitali nere koyduysam bulupta şarza takmam lazım öncekaydirigubbakcemile3ooo süper cnm yaaa.git git resim de gösterirsin bize canom...dikkat et aslanlar kapmasın:roflol:
hey herkes nerede?ben gelmiştim.makbuş derinsu aglama nerdesiniz.kızlar görüşürüz.
merseraycım konuşmuyosun canım ?
kız delüler yarın burda sirk varmış darıca kapalı spor salonuna geliceklermiş gerçi bugünden pazara kadar varmış biz gidicez nasipse resimde çekemmi sizin için
oo exüm gelmişş hoşgeldin kız
merseraycım iyi geceler canım öpüyorum seni çok daha sık uğra
derin hanım ben korkarım bikerem onlara yaklaşmaya çok biliyosan gel sen öp hııhhhh hani sözde gelceksiniz ya eniştecikle
:roflol:kopuksun anacım sen saatin geldi heralde seninde kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol: gelcez gelcez kısmetse cnm benim..ben öperim noolcekk maymun alt tarafısırnaşık şey korayada aslanları öptürcem:roflol:
:roflol:kopuksun anacım sen saatin geldi heralde seninde kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?