"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ebrarım iyi geceler canım benim..kızz muhabbeti böldük biz galiba kuşum bize mi kızdın..ben biraz konu dışına çıktım canom afedersin((gülelim dedim biraz

slm tekrar herkese canolar
ne oldu bu kk ne girmek çok zor girince gönlünce yazıp gezmek daha da zor mecburen çıktım
gökçeme üzüldüm yaaaa inşallah bi gün olucaktır canım benim yanında olduğumuzu bil ve seni çok sevdiğimizi de öpüyorum canım seni
richberrycim valla göremedim seni tatlım yoksa senden selamımı esirgermiyim canım
ebroşum hoşbulduk canım iyiyim nolsun işte bildiğin gibi aynı gidiyor herşey güç bulmaya çalışıyorum ama pek başarılı olduğum söylenemez onun için uzaklaştım herşeyden herkesten
makbuşum galiba klomenle tedaviye başlıycakmışsın öyle okudum inşallah olumlu sonuçlanır herşey canım
derinim senden naber canım nasıl gidiyor
aglamacım bersucum merseraycım siz de iyisiniz inşallah

hb kizlaarr nasilsiniz bakiiimmm......

ben iyyim canlarim nasil olayim kocisle konusuyorum simdi dönerim araniza az sonra okk

selam esmacım ohşgeldin canım.iyilik nolsun yaa takılıyom öyle işte çıkıcam birazdan bi bakayım demiştim sizlere.
bersum yarın tatil ohhh..dinlenirsin bi güzel kuşum.

bu arada ben de adetimi bekliyorum duphaston kullandım geçen sefer kullandığımda 3 gün sonra adet olmuştum yarın öbür gün olurum sonra yine doktor yine ilaçlar yine kontroller ler ler ler hiç bitmiyo yani adam gibi bi sonuç da alamadım öyle sürünüyorum işte

offf sende mi bersumm bende çıkıcam gerçi deee...iyi uykular tatlım..uyandıgında kimseler ugramamış olsun inşallah...:Saruboceq:

sen ler ler ler derken hamile çıkmayasın da:))))

ben de kaçıyorum bebekler malum erken uyanıyoruz ykumuz geliyo yarın şöyle güzel bi uykunun tadını çıkaracam hepinizi öptm canlar

yaa bersu esma sizdemi kaçıyonuz off iyi geceler sizlerede Allah rahatlık versin..

günüm geçmiş olsun canım neden ağrıyo başın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…