"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

acaba diyorum bu ay ovulasyon testi mi alsam belki o işe yarar inşallah riçim adet olmamıştır çift çizgiyi görür

selam kızlar reglime 4 gün var
biraz akıntım var ben pek anlamıyorum bu akıntı işinden bazen regliye yakın çok oluyo
bazen kuru oluyo kafamçokkarıştı

ayşencim bende de çok akıntı var resmen çamaşırım ıslanıyor heh adet oldum diyorum bide bakaıyorum akıntı anlamadım gitti inşallah bebişin seninledir

ay bersucum canım elbet bir gün o çift çizgiyi görecem öğle bir zaman olacak ki çift çizgiyyi görmekten korkaçağız canım buna inanıyom ben canım

bence kurumuştur loçkam inşlahta öğledir biüyük ihtimla kurumuştur canım
pko için tedavimi görücen canım yaran illeştiğine göre gelsin beişlerin hadi hayırlısı loçkam
inşallah loçkam yaaa(
pko için zaten hapım var canım birkaç gündür aksattım yine hani o midemi bulandıran(onu sürekli içiyorum.bebek istemiyor olsan d.kontrol hapıyla başlıyomuş pko tedavisine.ama bakıcaz dedi öbür aya ..bişey söylemedi nereden başlıcaz diye.

ah cnm benim yaaa...benim yüzümden.dimi kurt düşürdüm içine(bende yapıyom öyle bazen.hatta çöpü bırak ben ertesi güne kadar saklıyom..hatta son yaptıgımda gölge var sanmıştım o duruyo hala:))) evet bizde görelim artık dimi

acaba diyorum bu ay ovulasyon testi mi alsam belki o işe yarar inşallah riçim adet olmamıştır çift çizgiyi görür
canım ovulasyon testi bende alcam kısmetse öbür aya.inş riçim olmamıştır cidden yaaa:Saruboceq:
loçkam belimi olur hamilede olabilirsin canım belimio lur rabim yeterki istesin

yok anacım bu ay bişey ypmak yasak delüükaydirigubbakcemile3yok yani bebiş canım..ama önceki ay kaldıysam ve dondurma yapıldıysa o zaman fena işte ama sanmıyorum doktor görürdü herlde dimi

böyle kafamda bi soru işareti oldumu hiç bişey yapasım gelmiyo dün misafirim geldi o yüzdün temizlik işini yarım bırakmıştım bugün devam edecektim ama canım hiç istemiyo ya ....neyse biraz daha bekleyeyim ptesi de olmazsam kan testi yaptırırım rahatlarım bebiş yoksa bari aetim gecikmesin allahım dermansız dert vermesin

aman boşver cnm yaaa...yaparsın bi ara çok önemli bişey yoksa yorma kendini.
evet yaptır canım kafan rahatlar en azından valla.

bersu canım bende o kadar yok normalde bazen kuru oluyo bazen akıntı çok oluyo bu ay herşey normall

yok anacım ben bu işlerden bişey anlamıyommmm yahuuu

bi de kızlar ovlsyn testi kullandım bu ay daha çok strese girim çift çizgiiyi orda bilem yakalayamadım mafoldumben
ya ben sorunlu ya testler :bbo:

canım üzülme...testleri ne günleri yaptın?
yani adetinin 11inci gününde başla 6 ya kadar dene canım.

aysencim adetlerin düzenlimi canım
loçkam hayırlsıs olsun canım istiratesin desene:hulya:

29 30 günde bir canlarım
8.gün başladım 23 güne kadar yaptımm hep silik çıkıyodu bi gün herzamankinden biraz koyulaştı ama yine diğeri gibi olmadı
25 gün yaptim çizgi bile yoktu
bugün tekrar denedim yine hiç bişey çıkmadı anlamadımmmm gittii vallaaaa

canım 8 erken bak.11 de başla sen dedigim gib..yada 10 da..
hemde illa koyu olması gerekmiyomuş çizgi silikde olsa degerlendirin o günü canım.tutar Allahın iziniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…