"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

canım burası bizim vazgeçilmezimiz:)))
ağlıyosakta beraber gülüyosakta
sevinçler mutluluklar hüzranlar herşey burda kafa dağıtıyoruz ve bilgileniyoruz aramıza hoşgeldin tekrarrr opuyorumnanaktan

benden de herkese günaydın olsun ee derin hanım bugün açılış benden yarını kolla sen :)))lülülülülülü

Hepinize kocaman günaydıııııınn kaydirigubbakcemile3
Hadi rüyalarınızı anlatın laelaelaelaelae

benden de herkese günaydın olsun ee derin hanım bugün açılış benden yarını kolla sen :)))lülülülülülü

açılış dedigin sabah olur akıllım:roflol: ahada kalktım açılışı yapıyom günaydınnnnnn canlarımmmmmmmmmmmmmŞeniz Şeniz
kocişe kahvaltı hazırladım.o banyodayken bende bi günaydın diyeyim dedim.öptüm hepinizi.Şeniz

ana bu sefer de violent yapmış açılışıkaydirigubbakcemile3günaydın cxanım hoşgeldin.çanakkaleliymişsin dayım çanakkalede yaşıyor.eczacılar eşiyle çalışıyor:))

selammmmm
kızlar sabah şeytana uydum test yaptım ama negatifffff acaba sadece bi gün geciktiği için çıkmamış olabilir mi_? kasıklarımda ağrıyo hadi hayırlısı heralde geliyor kırmızılar (((

selammmmm
kızlar sabah şeytana uydum test yaptım ama negatifffff acaba sadece bi gün geciktiği için çıkmamış olabilir mi_? kasıklarımda ağrıyo hadi hayırlısı heralde geliyor kırmızılar (((

canım selamm..mutfaktaydım yeni gördüm yazdıgını bersum...
ya evet bencede erken olabilir canım hemen üzülme...

hanfendi yazdığım saat 6ydı ee doğal olarakta sabahtı yaniii ezan okunduğuna göre bide gülüyorr senin pirelierin uçuşurken yazdım ben onu lülülülülülü

bu arada herkese iyi pazarlar

mannak karuu hoşgeldin.iyi bak o saate sen delü karıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…