"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

hayirli pazarlar kizlaropuyorumnanaktan
sagol ablacımmm sanadaŞeniz
derincim senden naber keyifler nasıl anlat bakalım

iyi işte becanım ne olsun.evde tek başımayım..nette takılıyorum.örgü örüyorum..arada kalkıp elma yiyorum:))))diyetteyim ya:))müzik dinliyorum falan öyle geçiyo günüm boş boş valla.
sen o teste bi bak yinede cnm atmışsın hemen.yada yine yap.

kızlar selam bende geldim bugünde kendimi temizledim duş aldım geldim
nasılsınız loçkam bacım nasılsın
makberim sen nasılsın dün neler yaptın

kızlar selam bende geldim bugünde kendimi temizledim duş aldım geldim
nasılsınız loçkam bacım nasılsın
makberim sen nasılsın dün neler yaptın

ohhh sıhhatler olsun canım:))hoşgeldin..iyiyim canım vsende iyisin inşallah?
kontrol günüm bi türlü gelmiyo kızlar yaa zaman geçmiyo adeta sinir oluyorum yaaaa.
25inde gidicem daha 16 gün var offff.

derinişkom sayılı gün çabuk geçer merak etme arifeden 1 gün önce gidicen demek inşallah güzel sonuçlarla gelirsin bi daha dondurmaya falan gerek kalmaz

slm kızlaaaaropuyorumnanaktan
nasılsınız nasıl gidiyor bakim
kızlar gökçeden bi haber varmı merka ediyorum

derinişkom sayılı gün çabuk geçer merak etme arifeden 1 gün önce gidicen demek inşallah güzel sonuçlarla gelirsin bi daha dondurmaya falan gerek kalmaz

evet canım yaa..bu defa eşim gelemeyecek o yüzden üzülüyorum((((( bayrama iki gün kala olmuş olacagı iiçin magazadan çıkamaz asla bırakıp...kardeşimle gidicem kısmetse.inşallah dedigin gibi olur gerek kalmaz.

iyiym sizleri görünce daha iyiy oluyom loçkam sağol canım az kalmış canım senin gününe inşalah geçmiştir canım hisedersin canım akıntın varmı
bersucum hayırlısı olsun inşalah beişndir annesine sinyal veriyodu canım

slm kızlaaaaropuyorumnanaktan
nasılsınız nasıl gidiyor bakim
kızlar gökçeden bi haber varmı merka ediyorum

hoşgeldin canım...oldun demek(olsun be esmam.Allah hayırlı zamanlarda verecek bizede.bu ay a kısmet degilmiş..bak benimde bu ayım boşa gitti mesela.dondurma işlemi yapıldıgı için..öbür aya ne yapacak doktor hiç bilmiyorum bakalım..

canım sagol..akıntım azaldı hatta nerdeyse yok.bi 10 gün öyle geldi ama bayaa doktorun dedigi gibi..fitilim de bitti o da akıntı yapıyodu.ilaçları bitirdim bugün.inşallah kurutmuştur ilaçlarda yaaaa:çok üzgünüm:

kızlar bu arada kasıklarım hep aagrıyor benim yaaa((keşke bu işlem yapılmamış olsaydı da ümitlenseydim bebiştendir diye:))))
bu arada riçim naptı acaba ya onunda geçti günü.

esmacım gökçe bi defa ugradı selam verdi iyiyim dedi canım.

bence kurumuştur loçkam inşlahta öğledir biüyük ihtimla kurumuştur canım
pko için tedavimi görücen canım yaran illeştiğine göre gelsin beişlerin hadi hayırlısı loçkam

ay ay ne hallere düştüm çöpü karıştırdım teste baktım tek çizgi öle göz üme girdi gene silik milik hiç bişey yok allahım biz ne zaman göreceğiz çift çizgiyi bizlerede nasip et ne olurrrrr

selam kızlar reglime 4 gün var
biraz akıntım var ben pek anlamıyorum bu akıntı işinden bazen regliye yakın çok oluyo
bazen kuru oluyo kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…