riçhim canım nasılsın kız kırmızılar gelmeiş kız inşlah hamişsindir inşlah yarın tpoiçi çoşar senin haberinle
bersucum canım nişalah seninde hamş haberrinin alırız canım olsanda üzülme vkti zamanı var demek
canım haklısın ben de belirsizliklere sinir olurum inşallah gelmez kırmızılar hamişsindir bazen kahverengi lekeler implantasyondan da oluyor benim geçen hamileliğimde öyle olmuştu moralini yüksek tuten kötüsü belirsizlik gelecekse geleceğini bileyim eğer bebiş yoksada bir an önce adet olayım böyle beklemek çok zor ama sabah bende test yaptım bende silik milik hiç bi çizgi yoktu tabi bi gün gecikme ile çıkmamışda olabilir ama kısmet bakalım
tamam canım makberim ekler seni okuyunca.tamam canım benimkini de eklermisiniz 2 aralık geçen ay çatlatma iğnesi olduğumda dr 4 gün devamlı ilişki dedi gel görki benim kocam nazlandı neymiş efendim sonra hastamı yatarmiş sinirden ağladım valla ben doktora koşturuyorum uğraşıyorum adamdan bişey istiyoruz yapmıyo çocuk istemese anlıycam ama benim kadar o da istiyo(
canım hemen kanamaya yorma...belki ondan gelmemiştir kahverengi..:Saruboceq:riçim naberrrrr benim kırmızılar geliyo öncü olarak kahverengimsi gelmeye başladı kısmet değilmiş bari senden güzel haber alayım
kıssss riçim benim.nasıl ya kahve çizgiii?yani ikinci çizgi silik mi yoksaa.kızz varmı yoksa yaa ayy hadi inşallahhhh:Saruboceq:kızlar ben geldım benım kırmızılar hala gelmedı sabah test yaptım ılk 5 dk cıkmayınca gıttım uyuudm sıırlendım kalktıgımda kahverengı bız cızgı daha gördüm daha öncede test yapmıstım ama böyle cızgı görmemeıstım ama kesın degıl bence kurumustu ya beklıyorum ıste sasırdım ıyıce kan tahlılı yaptıralım dedım hastane pazrgünü yapmıyomus
canım haklısın ben de belirsizliklere sinir olurum inşallah gelmez kırmızılar hamişsindir bazen kahverengi lekeler implantasyondan da oluyor benim geçen hamileliğimde öyle olmuştu moralini yüksek tut
derınım bılmıyomkı resmını cekebılırsem eklıcem benımkı uyusundakaydirigubbakcemile3
arkadaşlar ben regl oldum artık bu sayfalara veda ediyorum eşim bu bebek işini kafamdan çıkarmam için bu sayfalara girmemem gerektiğini söylüyordu bende buralara rahatlıyorum diyordum ama artık çok kızmaya başladı ve eşimle bir anlaşma yaptık 3 ay kk ya girmicem artık çok üzgünüm hepinizi çok seviyorum hepinize Allahtan en kısa zamanda bebek diliyorum hayırlısıylamafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
kızlar ben kaçar allaha emanet olun sizi çok öptümopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:enbuyukkk:
sağolun kızlar sizleri çok özlicem şu an o kadar çok üzgünüm ki, bu akşam eşim evde yok o yüzden bu akşam son kez sizlerleyimmafoldumbenmafoldumben
loçkam kapatıyom evet canım pazar bugün geç açtım erken kapıymkaydirigubbakcemile3
ay kıyamam yaaa...öyle hepten kesme be canım sende..arada girersin..sıkılır insan girmeden...hem girmesende aklına gelmiicekmi sanki.
aklımdan tamamen çıkarmam zaten mümkün değil derincim ama çok yıprandığım bir gerçek, bu konuya odaklanmamam için biraz uzak kalmamın faydası olur diye düşünüyoruz burdan kopmak benim için de çok zor olcak belki eşimden gizli girmeye çalışırım bazen, bilmiyorum ya o kadar çok moralim bozuk ki şu anda herşey anlamsız geliyor, bugün kafamı dağıtayım diye eşim akşama kadar hep dışarda dolaştırdı beni ona da çok üzülüyorum, o da çok istiyor bebeğimizin olmasını o da üzülüyor üztüne bir de benim buhranlarımla uğraşıyormafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?