"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ıyı dıyelım ıyı olalım sevalım cok karısıgımkafamçokkarıştı
gelmedı kırmızılar ama cok belırtıde yok beklıyorum bakalım cnm hayırlısı artık
sen nasılsın bakalım

canım haklısın ben de belirsizliklere sinir olurum inşallah gelmez kırmızılar hamişsindir bazen kahverengi lekeler implantasyondan da oluyor benim geçen hamileliğimde öyle olmuştu moralini yüksek tut

tamam canım makberim ekler seni okuyunca.
üzülme yaa adamlar yapıyo öyle işte naapcan.keyfi gelmemiştir boşver.
riçim naberrrrr benim kırmızılar geliyo öncü olarak kahverengimsi gelmeye başladı kısmet değilmiş bari senden güzel haber alayım
canım hemen kanamaya yorma...belki ondan gelmemiştir kahverengi..:Saruboceq:
kıssss riçim benim.nasıl ya kahve çizgiii?yani ikinci çizgi silik mi yoksaa.kızz varmı yoksa yaa ayy hadi inşallahhhh:Saruboceq:
canım haklısın ben de belirsizliklere sinir olurum inşallah gelmez kırmızılar hamişsindir bazen kahverengi lekeler implantasyondan da oluyor benim geçen hamileliğimde öyle olmuştu moralini yüksek tut

katılıyorum sana canım.
bersum implitasyon lekesi olmasın canım inşallah öyledir yaa.yerşelme yani cnm.

evet loçkam napayım buralardayım işte..oturdum ördüm biraz.tv baktım...gidip gelip elma yiyom:))öyle işte.bugün hepimiz sıkıntılardayız anlaşılan.

derınım bılmıyomkı resmını cekebılırsem eklıcem benımkı uyusundakaydirigubbakcemile3

arkadaşlar ben regl oldum artık bu sayfalara veda ediyorum eşim bu bebek işini kafamdan çıkarmam için bu sayfalara girmemem gerektiğini söylüyordu bende buralara rahatlıyorum diyordum ama artık çok kızmaya başladı ve eşimle bir anlaşma yaptık 3 ay kk ya girmicem artık çok üzgünüm hepinizi çok seviyorum hepinize Allahtan en kısa zamanda bebek diliyorum hayırlısıylamafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

merseraycım hakkında hayırlısı canım...nasıl iyi hissedeceksen öyle yap haklısın sende ne diyim..üzülme lütfen.öptüm.:a015:

kızlar ben kaçar allaha emanet olun sizi çok öptümopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:enbuyukkk:

sağolun kızlar sizleri çok özlicem şu an o kadar çok üzgünüm ki, bu akşam eşim evde yok o yüzden bu akşam son kez sizlerleyimmafoldumbenmafoldumben

sağolun kızlar sizleri çok özlicem şu an o kadar çok üzgünüm ki, bu akşam eşim evde yok o yüzden bu akşam son kez sizlerleyimmafoldumbenmafoldumben

ay kıyamam yaaa...öyle hepten kesme be canım sende..arada girersin..sıkılır insan girmeden...hem girmesende aklına gelmiicekmi sanki.

ay kıyamam yaaa...öyle hepten kesme be canım sende..arada girersin..sıkılır insan girmeden...hem girmesende aklına gelmiicekmi sanki.

aklımdan tamamen çıkarmam zaten mümkün değil derincim ama çok yıprandığım bir gerçek, bu konuya odaklanmamam için biraz uzak kalmamın faydası olur diye düşünüyoruz burdan kopmak benim için de çok zor olcak belki eşimden gizli girmeye çalışırım bazen, bilmiyorum ya o kadar çok moralim bozuk ki şu anda herşey anlamsız geliyor, bugün kafamı dağıtayım diye eşim akşama kadar hep dışarda dolaştırdı beni ona da çok üzülüyorum, o da çok istiyor bebeğimizin olmasını o da üzülüyor üztüne bir de benim buhranlarımla uğraşıyormafoldumben

canım anlıyorum seni..senin gibi yapan çok oldu inan...adet olundugunda morali bozuluyo herkesin dogal olarak ve buradan uzaklaşma kararı alıyolar...ben bile bi ara düşünmüştüm ama olmadı...hayırlısı canım ama çok aşırı da takma kafana ..:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…