"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

richim sen de test var mi baska, ovulasyon testi de olur birkac saattir wcye gitmediysen git de yap hadi tatlim. gelmis iste senin arkadas:))) belirti olmasa da olur yeterki regle olmasin:))

var ya ben richim yerinde olacaktim simdiye besinci gebelik testimi yapmistim, birinde silik ciksa dogerlerinde cikmasa onuncusunu dahi yapiyor olabilirdim simdi; de mi derin biz olsak :))))))))))

kızlar mrb nasılsınız sizleri özledim bi bakayım dedim
aaa richim ikinci cizgi silikmi inş hamilesindir tatlım inş canım

gokcem hosgeldin cano, daha iyi misin bir tanem ne olur uzulme walla icimden bir ses senin bu aya dogal gelicek diyor.
bersucum bosver durma ustunde o zaman sonr cok uzucu oluyor ama yine de tam gelmeden ilac icme canim.

hoşbulduk kızlar sagolun iyiyim çok şükür kendimi biraz daha toparladım tabiki rüyalarda tüp bebek yatırmalarım hariç neyse halen adet olmadım bekliyorum olunca dr a gitcem tekrar çagırmıştı artık nie çagırdıysa bakalım ne diycek bugünde misafirlerim vardı bayagı yoruldum ama en azından kafamda bebek düşüncesi olmadı idare ediyorum işte sizler napıyonuz herşey yolundamı
bersum adetin tam gelmemiş inş sökülüred rahatlarsın
derinim sen nasılsın yaran igleştimi canım
merseraycım uzak kalman istiyormuş eşin biraz uzak dur kafan dagılsın sen herşeyden önemlisin bence ama arada bizlerede haber ver canım

derincim kusura bakma karistigim icin sadece senanin hala cok aci cektigine eminim ama arada hatirlamak istemiyorum sena o kadar degerliki benim icin acisi icimi dagliyor.

saol günüm canım benim nolsun işte aldıgım kilolar döktügüm göz yaşları göbegimdeki kalçamdaki morluklar ve giden paraların hüsranı ve emegimiz kaldı geriye inş rabbim hayırlısı ile kendiliginden gönderir canım inşş sen nasılsın neler yapıyosun tedaviye başladınmı

günüm normalde adetim 4 ü yada 5 i idi ama halen olmadın sanırım ilaçlar geciktiriyor bakalım bekliyorum zaten kan testim 0.100 çıktı herzamanki gibi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…