canım anlıyorum seni..senin gibi yapan çok oldu inan...adet olundugunda morali bozuluyo herkesin dogal olarak ve buradan uzaklaşma kararı alıyolar...ben bile bi ara düşünmüştüm ama olmadı...hayırlısı canım ama çok aşırı da takma kafana ..:teselli:
selam kizlar rich bacim seninki gelmis bence annesine, biliyorsun gec yumurtladin ve bebek rahme uc bes gun sonra tutunuyor ondan daha az cikiyor cizgi:)))) kan testi yaptir lutfen sabaha:)) Insallah tatlim, oldu bence:))
derincim bizim rich hamis bastan beri emindim de dile getirmedim cok:)) kac gun gecikti silik cizgi ustune bu kadar gecikme baska turlu aciklanamaz, Masallah:))
mseraycim bazen iyi gelebilir gercekten burdan uzakta olmak cunku gunde uc kez akilina gelicekse burda on kez geliyor konu. tek cozum degil tabii ama bakarsin rahatlarsin biraz.
ama unutma mutlaka bir gun sen de anne olacaksin sadece zamani henuz gelmemis.
ay kizlar kk hastalik yapiyor galiba, hatunun biri sancilarim var doguracam mi diye buraya soruyor tabii doktorunu daha aramadan, hani doktoruyla konusup sorsa anlayacagim:))) hayirlisi
ya kızlar sagolun ama bende belırtı yok oyüzden ben hala degılımdır dıyorum
mseraycim ben de oyle saniyordum hos hamileligim onbirinci haftada bitti ama 21. ayda pat diye hamile kalmistim ben de sebepsiz inferteliteydim, nasil oldu neden oldu hic anlamamistim o derece olmaz diye emindim cunku. ama inan bir ay geliyor oluyor iste ve ben o ay kafam cok rahattim eve badana yapiliyordu is coktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?