"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

sağol canıma.s.

selam kizlar rich bacim seninki gelmis bence annesine, biliyorsun gec yumurtladin ve bebek rahme uc bes gun sonra tutunuyor ondan daha az cikiyor cizgi:)))) kan testi yaptir lutfen sabaha:)) Insallah tatlim, oldu bence:))

mseraycim bazen iyi gelebilir gercekten burdan uzakta olmak cunku gunde uc kez akilina gelicekse burda on kez geliyor konu. tek cozum degil tabii ama bakarsin rahatlarsin biraz.

ama unutma mutlaka bir gun sen de anne olacaksin sadece zamani henuz gelmemis.

selam kizlar rich bacim seninki gelmis bence annesine, biliyorsun gec yumurtladin ve bebek rahme uc bes gun sonra tutunuyor ondan daha az cikiyor cizgi:)))) kan testi yaptir lutfen sabaha:)) Insallah tatlim, oldu bence:))

ayyy günümmm heyecanlandırdı riçç biziii bencede var yaaa..resmini koycaktı testin bakalım.:Saruboceq:

derincim bizim rich hamis bastan beri emindim de dile getirmedim cok:)) kac gun gecikti silik cizgi ustune bu kadar gecikme baska turlu aciklanamaz, Masallah:))

siz nasilsiniz? makbercim bira zdaha rahatladin mi? benim de basim agriyor biraz, cok uyumusum da 12 saat nerdeyse:))

derincim bizim rich hamis bastan beri emindim de dile getirmedim cok:)) kac gun gecikti silik cizgi ustune bu kadar gecikme baska turlu aciklanamaz, Masallah:))

evet bencede canım.hadi inşallah yanılmıyoruzdur:))
temizligi yaptın geldin hee..bende bütün gün oturdum kös kös..örgü ördüm nete baktım...

valla ne olsun günüm iki damla kahverengi leke geldi geriside gelmedi ama ben umudu kestim sökülür devamı gelir benim bi kere daha böyle olmuştu inşallah rüçüm coşturacak topiği

ay kizlar kk hastalik yapiyor galiba, hatunun biri sancilarim var doguracam mi diye buraya soruyor tabii doktorunu daha aramadan, hani doktoruyla konusup sorsa anlayacagim:))) hayirlisi

canım çok teşekkür ederim , şu an o kadar umutsuzumki anne olacakmıyım gerçekten, bugün dışarda dolaşırken bebek mağazalarının önünden jet hızıyla geçtim ya da o yöne hiç gitmedim, ama kafamı nereye çevirsem hamile bayan gördüm o kadar kötü oldumki, dualarınızda unutmayın bu kardeşinizi

ya kızlar sagolun ama bende belırtı yok oyüzden ben hala degılımdır dıyorum

bersucum madem onceden de oldu cok umutlanmayalim ama sen yine de agri kesici parasetomelden baska icme canim, belki yerlesme durumudur.
agrin var mi ordan da bir ipcucu yakalayabilirz bak rich regle sancilarindan bahsetti sonra birden kesildi regle sancilari dedi, ben riche ordan emin oldum bana da oyle olmustu cnku.

mseraycim ben de oyle saniyordum hos hamileligim onbirinci haftada bitti ama 21. ayda pat diye hamile kalmistim ben de sebepsiz inferteliteydim, nasil oldu neden oldu hic anlamamistim o derece olmaz diye emindim cunku. ama inan bir ay geliyor oluyor iste ve ben o ay kafam cok rahattim eve badana yapiliyordu is coktu.

yine gelecek inşallah kuşum sen rahat ol canım benimŞeniz

valla güncüm uyandığımdan beri ara ara sancı giriyo ama o iki damla geldiğinden beri sancım azaldı anlamadım gitti sökülsede rahatlasam bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…