nuranycım hoşgeldin nasılsın beni gündüzeri her dakka burdayım pc açık
canım iyi sayılırım annemin işi vardı sabahtan beri yollardayım eve yeni geldim saat kaç oldu daha yemek yapacam bugün ne oldu anlatayım arabaya benzin almak için benzinliğe gittim orda bi kadın vardı hani demek istemiyom ama dilenci kadın dedki karnındaki
nin hatrına yardımediver çok üzüldüm hem cokmu kilolu gösteriyom diye hemde karnımdakinin bebek olmadığına eee ne demişler her geceyi kadir her kapına geleni hızır bil diye belki o kadının duası hürmetine RABBİM verir cümlemize bende bi değişiklik yok işte böyle
selam hanımlar nasılsınız ?
nurcum saol canım yaa .bugün hastaneye gittim tiroit yüksek çıkmıştı .yarın sabah yine gidicem kan vericem .tabi öğleden sonra tahlillerimi almaya tekrar gitcem .offf bu bebişler bize neler çektiriyoya .mafoldumben
ya napayım bugün adetimin 14 günüm yani yumurtlamamın 2 asaması değilmi))
böyle diyom valla napayım alternatif tıp köşesinde araştırdım süt maydanoz buharını ve adaçayı yagını buldum onları denemeyi aklıma koydum yapacağım ama kafam karıştı kimi buhara oturup ilişkiye giriyokimibaska diyo kafam karıştı nezaman yapacagımı bilemiyom sen bi akıl ver be canım napayım adtin bitimindemi yoksa yumurtlama günümdemi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?