"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

günüm canım nasılsım bitanem kaçırdım seni canım
riçhim canım sen nasılsın
makberim diikat etbacı bu üstünüzdeki nusubetsizlik ne canım allha emanet olun

selam kızlar naber dicem bitek seval varmış canım nasılsın iyimisin ALLAH iyilik versin

nuranycım hoşgeldin nasılsın beni gündüzeri her dakka burdayım pc açık

canım iyi sayılırım annemin işi vardı sabahtan beri yollardayım eve yeni geldim saat kaç oldu daha yemek yapacam bugün ne oldu anlatayım arabaya benzin almak için benzinliğe gittim orda bi kadın vardı hani demek istemiyom ama dilenci kadın dedki karnındaki
nin hatrına yardımediver çok üzüldüm hem cokmu kilolu gösteriyom diye hemde karnımdakinin bebek olmadığına eee ne demişler her geceyi kadir her kapına geleni hızır bil diye belki o kadının duası hürmetine RABBİM verir cümlemize bende bi değişiklik yok işte böyle

inşalah canım rabbim gönlüne göre versin canım inşşalah allah söyletmiştir belkide canım her şeyde bir hayır vardır
benimde göbeğim baze hiç olmuyo bazende çıkıyo müşterilerde bana ne desinler kaç aylık

canım bi yandan yemek yapıyom babamın doğum günü akşam o sevmez ama küçük bi pasta yapayım dedim yazını yeni gördüm inş en kısa zamanda 9 aylık dersin

EEEE seval napıyon havalar nasıl orada burda çok güzel güneşli ama rüzgarda var canım işler nasıl umarım iyidir ve bol kazançla gidersin evine ha kiramı kendi dükkanınızmı sordum ama bi mahsuru varmı bilmem laf olsun işte :umursamaz:

RıCHıMMM geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine üşütmekten olabilir .kist hemen çıkmaz daha dün muayene olmuşsun endişelenme canım..
GÜNÜM süpersin yaa valla uzmanlara taş çıkarırsın valla .
MAKBUŞUM sanada geçmiş olsun canım .kabağı yemesi güzeldir ama soyması acayip zor .ben kolayı buldum kocişe soyduruyorum kaydirigubbakcemile3
DERıNOŞUM sen nerelerdesin belin iyidir inşallah ..
SEVALıM nasılsın tatlım işlerin iyimi?
NURCUM sen nasılsın ?herşey yolundamı tatlım..
GÖKCEM YıNE GELMEMıŞSıN .merak ettim delü nerelerdesin bakıyım ?
BERSUM nasılsın canım ?senide öptüm .

Son düzenleme:
nurcum saol canım yaa .bugün hastaneye gittim tiroit yüksek çıkmıştı .yarın sabah yine gidicem kan vericem .tabi öğleden sonra tahlillerimi almaya tekrar gitcem .offf bu bebişler bize neler çektiriyoya .mafoldumben

ALLAH şifa versin acaba neden yükseliyomuşki yani sebebi ne dikkat et kendine

tatlım bilmiyorumki neden yükseliyo ?
saol canım dikkat etsekde olacak oluyo işte ..
sen neler yapıyosun bakalım?

ya napayım bugün adetimin 14 günüm yani yumurtlamamın 2 asaması değilmi ))
böyle diyom valla napayım alternatif tıp köşesinde araştırdım süt maydanoz buharını ve adaçayı yagını buldum onları denemeyi aklıma koydum yapacağım ama kafam karıştı kimi buhara oturup ilişkiye giriyo kimibaska diyo kafam karıştı nezaman yapacagımı bilemiyom sen bi akıl ver be canım napayım adtin bitimindemi yoksa yumurtlama günümdemi???

canım benim bildiğim kadarıyla adette değilde yumurtlama günlerinde daha uygun .ben süt değilde su kaynatıp buharına oturmuştum .ama adetli değildim bide ben yumurtlama zamanlarımı hesaplıyamadığım için benim düzensiz adetim .oyüzden normal bir zamanda yapmıştım yani .yinede sen bilirsin tatlım..:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…