"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

sağol ozaman bugün yani akşam yapayım evdede maydanoz yok dısardan yeni geldim üşenirim almaya eşime diyimde o alsın bi soru daha süt nekadar maydanoz nekadar

canım yaa dedim yaa ben süt ve maydonozla yapmadım oyüzden bilgim yok .okuduğun topice baksana yazmıyomu nekadar olduğu?

düşünüyom yapacam kardeşimin bebeği doğduğu zaman daha kırklı uyumuyo ağlıyo hemde nasıl gazı varmış eczacı bu yağı vermiş enişteme bebeğin karnına ve ayaklarına sürün demiş soğuk algınlığını alır demiş o küçük bebeğe dediği halde ki zararı olmaz demiş bize niye olmasın bide kaynanam küçük soğanlar varya onu ocakta pişir oraya koy dedi eltisi öyle hamile kalmış ama onu yapmaya cekindim hasılı yağı adetin bitiminde yapacam süt buharınıda bu akşam bacım dua et ne olur fitil iltihabı sökmüş olsun eşiminkilerde hani yavaş ya hızlansın :sinifsinif:

nurcum inşallah tatlım allahım gönlüne göre versin .çokda endişelenme iltihap geçmiştir .bendede vardı fitil kullanmıştım geçti .bide antibiyotik tabi.
soğan filan koyma canım yaa .ne olur ne olmaz orası açık çünkü kötü bişey olmasın .

makbuşum geçmiştemisin canım gel kız azcık konuşalım gidicem birazdan yemek yapmam gerek ..

canım yaa dedim yaa ben süt ve maydonozla yapmadım oyüzden bilgim yok .okuduğun topice baksana yazmıyomu nekadar olduğu?

ay biri bişekil diyo biri bişekil kafam karıştı şansıma eşim hasta ateşli duş alamam dicek boşvercek klava: oooof hep ben düşünüyom sıkıldım keçiboynuzu kürünü bile zorla içiyo

canım sağol kolay gelsin bende yemek için kalkacam ara vermiştim geri kalanını yapayım kendine iyi bak

ebroşum canım nasılsın bitanem yinemi misafir bacım işle r durgun
nuranycım canım hava çok güzel burda ev bizim dükkanda bizim eşiimn dükanı sadece kira canım ne mahsuru olacak ne istersen sor

:Saruboceq:
ay biri bişekil diyo biri bişekil kafam karıştı şansıma eşim hasta ateşli duş alamam dicek boşvercek klava: oooof hep ben düşünüyom sıkıldım keçiboynuzu kürünü bile zorla içiyo

canım yaa zor işler bunlar naparsın anne olmak hiç kolay değil .
eşinde niye öyle yapıyoki sonuçta bişeylere şifa olması için içiriyosun .aman bütün erkekler aynı sen uğraş onların hiç umrunda değil.allah kolaylık versin canım..

nurcum görüşürüz canım sanada kolay gelsin..
sevalim saol tatlım yaa evet ine misafir .neyse sağlık olsun napalım..sen nasılsın canım?

nurcum güle güle kolay gelsin
iyim canım sizleri görüncadaha iyim canım bende aynı ev dükan canım sen anlat

sevalim valla bildiğin gibi .bu sıpalar bizi yoruyo yaa .işte hastaneye gittim bugün güya ilaç yazdırcaktım .tekrar tahlil istedi .bakalım yarın tekrar gitcem...

inşalah bizi fazla uğraştırmazlar bu sıpalar valalhi insan çok yoruluyo demi ebroşum inşlah gelirlerde bir an önce benim eşimde dün akşam diyo ne zaman b aba olacağım arkadaşı telefonla konuşmuş çocuğuyla benimkide özenmiş

richim test negatifmiş canım sıkma cannını rabbim hayırlısıyla gönderir inş bebegini rabbim büyük bol dua ile gelicek bebeklerimiz inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…