"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

saol derincim iyiyim tatlım sen nasılsın bütün gün ayakta yorma kendini ağrıların en iyi ilacı dinlenmek canım benim

kızlarr daha relglimee 10 gün varr ben bu ayda stresten bi halt yiyemedim galbaaaa az önce kasığımda sancıı duydumm off ya offfffffff

derincim ben seni altta niye göremiorum tatlım sen acıkmıydınnnnn
evet açıgım cnm başka topicteydim ondan görünmemişimdir.
saol derincim iyiyim tatlım sen nasılsın bütün gün ayakta yorma kendini ağrıların en iyi ilacı dinlenmek canım benim

evet haklısın bebişim ama hergün bişey çıkıyo dışarı çıkmak zorunda kalıyorum.eksikler işler bitmiyo valla.

bu aralar dizinin biraz tadı kaçtı ama özellikle şu çocuk olayı nerden çıktı öyle bence samimden değil ama uzatmak için konu bulmak için iyice saçmaladılar di mi derinişkom geçen sezon gözümü kırpmadan izliyodum

samimmmmm seni öldrürümmmmmkaydirigubbakcemile
kaydirigubbakcemile3 kız bayılıyom melihama yaaaa.hele önceki hafta seyhan aliyle evlendigini söyleyecekti yaaa:)))))seyhan söylemeye çalışırkenki melihanın lafları bitirdi beni koptummmmm:)))
kızlar sizi çok özledimm:sm_cool: nasılsınız görüşmeyeli yaa
neler oldu bakımm

selam canım.valla ben seni hep sitede görüyom da ugramıyosun pek.
sagol sen nasılsın?

biliyorum ama canım elimde değil iştee cok istiyorum düşünmeden edemiyorumm
öyle gerçi sende haklısın.ama yinede başka şeylerevermeye çalış kendini..stresten adetini de geciktirirsin gelecegi varsa.tabii gelmesin dee bebişten dolayı:)

he yaa o çocuk olayı olmadı yaniii...ama dikkat ettiysen şehnaz elinde dna sonucunu tutuyodu ama ne çıktıgını söylemedi samime.bencede samimden degil o kız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…