• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ay makbercim sağolun canım geçmişe baktım da imtihanın zour umarım bu ay hamile kalırsında kendi halinle yani bebenle uğraşırsın kafan dağılır yıpratma kendini eşini sevebilirsin amma kendini yıpratırsan beben oldumu ona gücün kalmaz oluruna bak doğru herkes sen gibi yapamaz sabrının mükafatını inş kısa zamanda alırsın
sağol bitanem gerçekten işim zor sabretmeye çalışıyorum ama bezen gerçekten gücümün tükendiğini hissediyorum mafoldumbenzor ama katlanmaktan başka çarem yokkiiii gelecek günlerin umuduyla avutuyorum kendimi.bazen bebek olursa daha mı iyi yoksa daha mı kötü olur onu bile kestiremiyorum hayırlısı ne diyim
m akberim sendemi burdaydın günaydın nasılsın ca nım
loçkam nerdeeeeee
günaydın canım hoşgeldin derin hanım uyuyor heralde yada kocişi izinli bilmiyorum ki yoksam gelirdi

nuanaycım kusura bakma daha uyanamadım canım işte synı yine sabah oluyo akşam oluyo
ne olsun canım
yelovcum tedaviyemi başlıyacan hayırlısı olsum
makbeim evet koçiş izinliyse uyuyordur şimdi

bencede hayırlısını iste ALLAH o kadının kalbine merhamet versinde çocuklarını alsın sana rahat versin ne kadar gıcık ya sen biz burda çocuk diye harap oluyoz onun yaptığına bak ben ölsemde vermem cocuklarımı büyük konuşmayayım ama neyse kapatalım keyfini kaçırmayayım güzellikler sizlerin olsun kızlar

sevalim derinle telde görüştüm yatıyomuş daha kaldırdım şimdi :))) halim yok dedi yorgunmuş ama uyandırdım

derini göremedim eşimi evde bugün eeee uyusun tabii derincim bu mjmi görürsen öptüm canım seni ....

nurunayn merhaba nasılsınkaydirigubbakcemile4

iyiyim sen nasısın senle tanışamadık ama ben şimdi çıkacam kızlar baska zaman burda olmazsınız şimdi burdasınız size doyum olmaz ama çıkıyom yellwhot memnun oldum canım kaynanama gidecem geç bile kaldım kadın beni arar şimdi sağlıcakla kalın

ya kızlar aglama nasıl giriyor mu kk'ya hiç,makbercim kocaeli'nin neresindesin sen özel olmazsa hereke yakın mı

ya akberim burasıda öğle çok derngesiz bir havası var dün milet denize giriyo bugünde donuyoz valahi

ya kızlar aglama nasıl giriyor mu kk'ya hiç,makbercim kocaeli'nin neresindesin sen özel olmazsa hereke yakın mı
canım neden özel olsun herekeye yarım saatlik mesafe var oturduğum yerle gebzeye bağlı ama çayırova diye geçiyor
ya akberim burasıda öğle çok derngesiz bir havası var dün milet denize giriyo bugünde donuyoz valahi
evet yaa boşver bacım millet dengesiz aslında

ağlama dün hiç girmedi canım benim çok duygusalaştı ya bende merak etim gün çok morali bozuktu
evet deiğn gibi makberim insanlae dengesiz

Back
X