• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

bu arada taksit taksit yazıyorum ama bugün ameliyata 2 yanık çocuk getirdiler görseydiniz içim acıdı valla yavrum anne anne diye ağlıyo.bizim plastik uzmanı dediki bu çocukları ameliyat edene kadar analarına çocuğa nasıl dikkat edilir onunla ilgili ders verelim bi tanesinin annesine bu çocuğun önceden kolu yanmış demişler kadın da napim Allahtan demiş ya tövbe yarabbim böylelerine veriyoda bizim günahımız ne neyse günaha girmiim
ah canlarım yaa kıyamam ne insanlar var Rabbim hepsine akıl fikir versin..

ayrıca söylemeyi unuttum ben eşimin 2. evliliğiyim(ilki akraba) ilkinden 2 tane kızı var ve malesef anneleri olucak insan attı başından ikisinede ben bakıyorum

ah canlarım yaa kıyamam ne insanlar var Rabbim hepsine akıl fikir versin..

ayrıca söylemeyi unuttum ben eşimin 2. evliliğiyim(ilki akraba) ilkinden 2 tane kızı var ve malesef anneleri olucak insan attı başından ikisinede ben bakıyorum

canm bu arada sana çok tşkr ederim böyle bi topik açtığın için böyle dertleşmek iyi oluyo
kızlar küçük mü iyi anlaşıyomusunuz ben de eşimin 2.eşiyim ama onun ötekinden de çocuğu yok

canm bu arada sana çok tşkr ederim böyle bi topik açtığın için böyle dertleşmek iyi oluyo
kızlar küçük mü iyi anlaşıyomusunuz ben de eşimin 2.eşiyim ama onun ötekinden de çocuğu yok
ne demek tatlım bundan öncede vardı bi topicimiz ama yenisini açmaya karar verdik işte..çocukların biri 6 diğeri 11 yaşında büyüğüyle sorun yokta küçük çok sorunlu yalanı falan var valla atsan atılmıyor anne dedikleri insan kişiliksizin teki ayy aklıma geldikçe sinirlerim zıplıyo

iyigeceler09ix11ap0.gif

ne demek tatlım bundan öncede vardı bi topicimiz ama yenisini açmaya karar verdik işte..çocukların biri 6 diğeri 11 yaşında büyüğüyle sorun yokta küçük çok sorunlu yalanı falan var valla atsan atılmıyor anne dedikleri insan kişiliksizin teki ayy aklıma geldikçe sinirlerim zıplıyo

boşver canım büyük sevap işliyosun şimdi sana gerçekten hayran oldum herkes yapa

kızlar günaydın,ya ben tedaviye başlamak istiyorum
siz bilirsiniz tedavi için belli bi gün var mı hani adetin bilmem kaçıncı günü veya bittikten sonra falan
şuan 10 gün falan var reglime,acaba regl iken mi gideyim habi bana bilgi verin ne olurakannehir

günaydın kızlar sevalcim nasılsın bi san varsın topikte bende birazdan kaynanama gideceğim anca gece gelirim size bi bakayım dedim dün gece maydanoz süt buharına oturdum :))) çok iyi geldi ama çoook dikkat ettim umarım işe yaramıştır dua edin kızlar bu aysonu bari müjdemi alayım 4 sene olacak evleneli nerdeyse yaşımda 24 olacak müminin mümine duası kabuldur birbirimize dua edelim benim yaş geçiyo RABBıM bize acısın

kızlar günaydın,ya ben tedaviye başlamak istiyorum
siz bilirsiniz tedavi için belli bi gün var mı hani adetin bilmem kaçıncı günü veya bittikten sonra falan
şuan 10 gün falan var reglime,acaba regl iken mi gideyim habi bana bilgi verin ne olurakannehir
canım hoşgeldin uzun süredir uğramıyorsun..tedaviye başlıcan demek bence şuan doktorunla bi ön görüşme yap nasıl bir tedavi yolu izlicekseniz anlaşın ama gelnelde adetliyken başlanıyor
günaydın kızlar sevalcim nasılsın bi san varsın topikte bende birazdan kaynanama gideceğim anca gece gelirim size bi bakayım dedim dün gece maydanoz süt buharına oturdum :))) çok iyi geldi ama çoook dikkat ettim umarım işe yaramıştır dua edin kızlar bu aysonu bari müjdemi alayım 4 sene olacak evleneli nerdeyse yaşımda 24 olacak müminin mümine duası kabuldur birbirimize dua edelim benim yaş geçiyo RABBİM bize acısın
canım günaydın inşallah işe yararda alırız senden müjdeyi dualarımızda olucaksınopuyorumnanaktan

canım hoşgeldin uzun süredir uğramıyorsun..tedaviye başlıcan demek bence şuan doktorunla bi ön görüşme yap nasıl bir tedavi yolu izlicekseniz anlaşın ama gelnelde adetliyken başlanıyor

sağol cnm bnm bende öyle duyuyorum hep regl iken başlıyorlarmış,bide size sormak istedim.Aslında bazen okuyorum yazdıklarınızı falan ama cevap veremiyorum işten dolayısırnaşık şey
sen nasılsın var mı bişeyler tedavi falan

ay makbercim sağolun canım geçmişe baktım da imtihanın zour umarım bu ay hamile kalırsında kendi halinle yani bebenle uğraşırsın kafan dağılır yıpratma kendini eşini sevebilirsin amma kendini yıpratırsan beben oldumu ona gücün kalmaz oluruna bak doğru herkes sen gibi yapamaz sabrının mükafatını inş kısa zamanda alırsın

sağol cnm bnm bende öyle duyuyorum hep regl iken başlıyorlarmış,bide size sormak istedim.Aslında bazen okuyorum yazdıklarınızı falan ama cevap veremiyorum işten dolayısırnaşık şey
sen nasılsın var mı bişeyler tedavi falan
bende iyiyim canım sağol ben geçen ay başlıcaktım tedaviye hormon testi falan yapıldı ama gittiğim doktor 6 ay bekle dedi yine bende başka bi doktorla görüştüm sonuçları gösterdim ama adetim bitmişti o yüzden başlayamadık ama bu ay ki adetimde klomenle başlıyorum nasipse.

bende iyiyim canım sağol ben geçen ay başlıcaktım tedaviye hormon testi falan yapıldı ama gittiğim doktor 6 ay bekle dedi yine bende başka bi doktorla görüştüm sonuçları gösterdim ama adetim bitmişti o yüzden başlayamadık ama bu ay ki adetimde klomenle başlıyorum nasipse.

inş cnm hayırlısıyla olsun bian önce yaa

Son düzenleme:
Back
X