"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ya silminse memnun oldum eşim gelcek birazdan yemlere bi bakayım gelirim burda olursan konuşuruz kendine iyi bak

selam kızlar pc açık kalmış yemek yedim geldimmm ama yemek yeme sırası sizde anlaşılan herkese afiyet şeker olsun

bende uzun süredir hamile kalmıyordum ama şimdi 5 haftalık hamileyim yanlız düşük tehlikem var bir haftadır yatıyorum çok moralim bozuk allahım inşallah beni bebeğime kauşturur çok üzülüyorum..

selam ben geldim ama herkesi kaçırmışım ..
DERıNOŞUM BU SEFERDE SEN YOKSUN CANO ..NEYSE ÖPTÜMMM:sinifsinif:
Kızlar hepiniz iyisiniz inşallah .
bugün gidip tahlillerimi aldım yine yüksek çıktı tsh .neyse ilaç verdi 15 gün sonra tekrar gidicez tahlil yaptırmaya .ama doktor dedi bu uzun süren tedavi bunu bil dedi.neyse hayırlısı artık.

bende uzun süredir hamile kalmıyordum ama şimdi 5 haftalık hamileyim yanlız düşük tehlikem var bir haftadır yatıyorum çok moralim bozuk allahım inşallah beni bebeğime kauşturur çok üzülüyorum..

hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin .korkma inşallah bişey olmaz bol bol dinlen ve su iç .rabbim bebişini sana bağışlasın..

bersucum senide kaçırdım inşallah gelirsinde azcık muhabbet ederiz ..
buarada azcık geçmişe bakıyım .kimse yok nasılsa..

neyse burda olmayan kızlar ben kacarkaydirigubbakcemile3
bgn gelemem hastayım yrn görüşürüz artık öptüm hepınızıa.s.

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine yaa .buara üstünde nazarmı var yoksa fisfisfis
canım bol bol c vitamini al .ALLAH şifa versin ..

hanımlar sizlere doyum olmaz kocişim gelir şimdi masayı hazırlıyım ben yemekten sonra anneme gidicez geç gelebilirim öpüyorum sizi kocaman

canım sende biraz hastaymışsın .geçmiş olsun sanada valla bende öyleyim heryerim ağrıyo :kedi:
neyse anneciğine gitmişsin öpüyorum onunda ellerinden.hadi görüşmek üzere bitanem..

kızlar neyse ben kaçtım biraz daha kalırsam sayfayı doldurcam sizde bana kızcaksınız .gece gelebilirsem görüşürüz ....

ooo kızlar kimse yok aşkı memnu yamı kitlendiniz ne finaldi amma herkese tatlı rüyalar...

slm kizlaarrr hepinizide coookkk özledim ama girmedim bi kac gündür halimi biliyorsunuz cok gücüme giden olaylar oldu o yüzden girmedim ama hepinizin destegi icin rabbim ragzi olsun sizlerden ebrarim ricim sevalim günüm ve diger bütün kizlar cok tesekkürler ben iyyim bebegimde iyi haberinizi makbusumdan aldim zaten oda söylemisti benim halimi inss görüsürüz yagrin veya ne zaman kismet olursa öptüm hepinizide byee

of herkesi kaçırdım anlaşılan.
makbuşumda gelmedi annesinden sanırım((
ya evet nurcum ne finaldi kızzzz:))))
ebrarım kuşummm tsh yine yüksek çıkmış..off..hayırlısı cnm ilaçla iner inşallah sıkma canını.
aglamacım üzülme tatlım nolur..herşey düzelir..geriye bi bakarsın üzüldügünle kalmışsın emin ol buna...bebegine iyi bak bu önemli şuanda senin için.hiçbirşey için üzme kendini.

derinim ben geldim burdamısın cano?
saol tatlım yaa çok yüksek değil ama yinede hamile kalamamaya etkisi varmış .bakalım neolcak canım..
AĞLAMACIM üzme kendini yaa herşey yoluna girer inşallah yaa .sen hamişsin fazla üzüntü iyi değil canım.sonra sinirli bi bebişin olur..öptüm seni..

canım ebrarım olsun kızz çok yüksek degilmiş bak hadi bakalım tedavileri olalım da gelsin yavrucuklarımız sonra:)))
valla belim hep aynı be canım..kalıcı birşey olmuş oraya ama anlamadım..sürekli agrılarım olurdu zaten de.doktora gitmeden olmayacak.diyorum hazır çalışmalara başlamamışken bu esnada gideyim...çünkü tedaviye başladıgımda gidersem röntgene falan girmeyee korkarım..şimdi gidersem içim rahat olur anladın?

saol tatlım yaa evet olalım tedavileride bebişler gelsin demi..y çok seviniyorum artık seninde kararlı olmana .inşallah hep böyle devam eder..
cano git tabi daha öncede dedimya hamiş kalırsan zor olur .zaten vücüda ağırlık biniyo hamileyken çokdaha zorlanırsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…